Dulcea ispită

Două camere ascunse, câţiva copii şi câte o bezea [cum naiba se traduce marshmallow?] pentru fiecare. Primeau o a doua bucată dacă se puteau abţine să n-o mănânce pe prima.

Via Razor, fără link, că şi-aşa nu are nevoie de link-love de la nemernicii de bloggeri mari, care fac bani din blog pe spinarea lui.

24 thoughts on “Dulcea ispită”

 1. What a relief!
  Așa face orice „mogul” în ale bloggingului.Ce vă pasă vouă?Faceți oțâră trafic la ăștia mici dar nu mai contează pentru că voi aveți material de blog.Acuma’ nu o sa te împușc (pentru că deh, suntem hunedoreni) dar o să te strâng de gât dacă te prind pe stradă =) (glumesc).
  în orice caz, am mai pațit odată cu zoso.Era o lucrare proprie( o poză cu ultra-pro si rochii de mireasă).Desigur, a pus link (cum ziceai și tu) dar ideea e că altu’ dacă se uită la zoso pe blog și preia și el articolul ca un papagal, nu va pune „via razzor” ci „via zoso”…
  La fel și la blogul de la commentul numărul 4.A zis „via vis urât via denisa”.Eu acuma’ înțeleg că sunteți soț si soție … da mnah…
  Sper că nu te-ai supărat.

 2. Razzor, nu ştiu de ce te-ai supărat tu pe mine. Eu ţi-am pus link ţie, cu toate că filmuleţul nu este creaţia ta. Dacă l-am găsit la tine, ţi-am pus link, deşi puteam să nu o fac, pentru că, la urma urmei, este doar un filmuleţ de pe Vimeo, pe care îl puteam găsi şi eu.
  Chiar nu-ţi înţeleg supărarea. Sau de ce te-ai supăra pe mine când eu nu consider că am greşit cu ceva faţă de tine. Dacă aveam 10 vizitatori pe zi, te supărai la fel de tare? Sincer.

 3. Aveti o problema fratilor cu linkuri, trafic, vizitatori si alte chestii… voi de asta va faceti bloguri? sa va laudati care avet mai multi vizitatori sau pr mai mare?

 4. daca se facea experimentu’ asta haios la partidu’ ala portocaliu, ar fi fost cam asa: mah copii, daca va abtineti de la a minca, dupa alegeri, o sa primiti de la iubitul nostru conducator, mult mai mult si pe gratis. Ah, ce-o sa primiti? Rahat…

 5. Haha, chiar ca e funny videoclipul! ce noroc pe tipu’ ala care s-a abtinut… ce sa mai zici de fetita aia care nici bine n-a plecat tanti ca deja a mancat jumate din prajiturica. Misto tare :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.