E sigur: Metro, Real şi Praktiker la Deva!

Portalul Hunedoara Online anunţă că astăzi, consilierii locali ai Devei vor stabili, într-o şedinţă de urgenţă, locurile unde vor fi amplasate noile magazine Metro, Real şi Praktiker. Am căutat pe site-ul oficial al Primăriei Deva mai multe informaţii, dar apoi mi-am dat seama că, din moment ce şedinţa a avut loc la ora 14, nu am nici o şansă să găsesc informaţii actualizate atât de repede, mai ales că site-ul arată de-a dreptul jalnic.
Oricum, important e că aceste magazine se vor construi şi, încet-încet, intrăm şi noi în rând cu lumea civilizată.
Bonus: auzisem că ar deschide şi IKEA un magazin tot la Deva, dar nu e nimic sigur, deocamdată. Speranţa moare ultima!

UPDATE: Tot HUON scrie că organizarea de şantier a celor trei supermarketuri va începe săptămâna viitoare, ele urmând să fie ridicate la intrarea în Deva, dinspre Alba-Iulia. Magazinul Real, din cadrul complexului comercial, va fi unul dintre cele mai mari din ţară.
„Investiţia în acest complex comercial este cea mai mare realizată în judeţul Hunedoara. Un rol în alegerea Devei ca locaţie pentru acest complex l-a avut şi proiectul conurbaţiei pe care intenţionăm să o realizăm cu oraşele învecinate [Hunedoara şi Simeria]”, a declarat primarul Devei, Mircia Muntean.
Complexul comercial se va întinde pe o suprafaţă de peste 19 hectare şi va dispune, între altele, de 1.200 de locuri de parcare. De asemenea, în zonă va fi construit un patinoar cu suprafaţa de 1.500 metri pătraţi. Lucrările sunt programate să se încheie la sfârşitul anului în curs.
Mihai Stan, HuOn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.