Se poate râde şi la TV: Epic Show

De obicei, la TV apar filmuleţele la care noi, ăştia de pe net, am râs ieri sau săptămâna trecută. Cei de la Ştirile PRO TV au început să le bage la sfârşitul jurnalului, să mai râdă şi omu’ de la ţară, fără acces la Internet. Apoi, timid, au preluat şi alţii ideea. Ba, există chiar o emisiune la Prima TV, Râzi şi câştigi, un fel de Doza de Haş pentru oamenii cărora trebuie să le explici glumele de pe YouTube. 

Prima pare să se fi transformat într-o televiziune de umor. Cam tot ce a fost show umoristic pe la alte televiziuni a aterizat la Prima. Inclusiv atunci când Găinuşă a plecat de la Cârcotaşii ca să-şi facă emisiunea Cusurgiii, Prima TV l-a primit şi s-a ajuns la promo pentru emisiunea lui Găinuşă în emisiunea lui Huidu. Adică te uiţi la Cârcotaşi şi afli că urmează Cusurgiii.

Din fericire, printre toate emisiunile cu mai mult sau mai puţin umor, Prima TV le-a făcut loc în grijă şi celor de la EPIC Show, băieţii ăia patru de la Cluj care făceau emisiunea Necenzurat până când i-a cenzurat patronul de la Transilvania Live – sau cum s-o fi numind televiziunea aia la care mă uitam numai pentru Necenzurat.

No, şi eu, de fiecare dată când mă uit la EPIC SHOW, râd. Dacă nu aveţi TV sau nu vreţi să-i urmăriţi marţea de la 21:30, vă puteţi abona la canalul lor de YouTube. Merită!

3 thoughts on “Se poate râde şi la TV: Epic Show”

  1. am avut cateva emisiuni care le-am urmarit cand s-au mutat la Prima TV n-au fost prea reusite, dar acum in noul sezon incep sa-si placa. Cronica Carcotasilor nu mai au glumele reusite pe care le faceau pe vremuri Huidu si Gainusa, acum a ramas doar numele…

  2. Vom rade si mai bine cand incep intalnirile televizate intre Ponta si Iohannis.
    Neamtul are un stil de a vorbi de parca ar fi cyborg sau ceva robot deci dialogul intre cei doi va fi destul de comic. E ca si un dialog intre Mickey Mouse si Data din Star Trek.

  3. Platim ca maimutoii bani la banci.nu cred ca ne baga la puscarie nimeni ca nu mai platim camatarii adica bancile de doi lei dintro tara de cacat precum republica socialista romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.