Esquire, ce se întâmplă?

În afară de Decât o Revistă, proiectul „one time only” care s-a transformat într-un periodic, Esquire România este una dintre foarte puținele reviste românești care-și merită banii.

Fiecare articol din Esquire este interesant, așa că nu mi-a părut rău niciodată că am cumpărat-o, așa cum se întâmplă cu mai toate celelalte reviste. În vară, am înțeles de ce oamenii au preferat să scoată o singură ediție pentru lunile iulie și august – cam așa fac majoritatea revistelor, pentru că își iau oamenii concediile și decât să scoată două reviste slabe, mai bine scot una stufoasă, pentru două luni.

Zilele astea am așteptat să apară Esquire de septembrie, iar când am văzut coperta, m-am întristat: este Esquire de septembrie, octombrie și noiembrie. Sper ca ăsta să nu fie un prim pas spre închiderea revistei, mi-ar părea foarte rău…

5 thoughts on “Esquire, ce se întâmplă?”

  1. OMG! Si totusi 3 luni? O sa ajungem sa ne-o cumparam doar din afara..si nici asa ca oricum nu e usor. Ce pacat..:(
    Daca romanii prefera sa cumpere Povestea mea sau Libertatea si Canan zilnic in loc sa icteasca mai rar ceva de calitate is inteleigent..deh, ne meritam soarta!

  2. puteau sa puna o prezenta mai atractiva pe coperta daca tot tine loc de 3 numere. expresia fetzei, trecem peste ea dar decolteul arata aiurea de tot.
    eu cumpar haarper`s bazar, apare o data la 2 luni. dat fiind intervalul mare, moda prezentata nu mai e noua pentru mine ca recunosc deja majoritatea creatiilor prezentate. de cand cu internetul ma intreb ce viitor mai au revistele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.