Esquire, ce se întâmplă?

În afară de Decât o Revistă, proiectul “one time only” care s-a transformat într-un periodic, Esquire România este una dintre foarte puținele reviste românești care-și merită banii.

Fiecare articol din Esquire este interesant, așa că nu mi-a părut rău niciodată că am cumpărat-o, așa cum se întâmplă cu mai toate celelalte reviste. În vară, am înțeles de ce oamenii au preferat să scoată o singură ediție pentru lunile iulie și august – cam așa fac majoritatea revistelor, pentru că își iau oamenii concediile și decât să scoată două reviste slabe, mai bine scot una stufoasă, pentru două luni.

Zilele astea am așteptat să apară Esquire de septembrie, iar când am văzut coperta, m-am întristat: este Esquire de septembrie, octombrie și noiembrie. Sper ca ăsta să nu fie un prim pas spre închiderea revistei, mi-ar părea foarte rău…

5 thoughts on “Esquire, ce se întâmplă?”

 1. pai cred ca este un pas asta.
  daca te gandesti la costurile de publicare pentru o revista cu hartie de calitate.
  iar daca au mai si scazut veniturile din piata duala….

 2. OMG! Si totusi 3 luni? O sa ajungem sa ne-o cumparam doar din afara..si nici asa ca oricum nu e usor. Ce pacat..:(
  Daca romanii prefera sa cumpere Povestea mea sau Libertatea si Canan zilnic in loc sa icteasca mai rar ceva de calitate is inteleigent..deh, ne meritam soarta!

 3. @Raluca: Ai uitat de Click! :P :lol:
  Eu n-am mai cumparat o revista de nu stiu cand. Anul asta am zis PAS revistelor/ziarelor printate; prefer sa citesc editiile online ale catorva.

 4. puteau sa puna o prezenta mai atractiva pe coperta daca tot tine loc de 3 numere. expresia fetzei, trecem peste ea dar decolteul arata aiurea de tot.
  eu cumpar haarper`s bazar, apare o data la 2 luni. dat fiind intervalul mare, moda prezentata nu mai e noua pentru mine ca recunosc deja majoritatea creatiilor prezentate. de cand cu internetul ma intreb ce viitor mai au revistele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.