Nu ţi-a venit factura la gaz? Poate e la mine…

Azi dimineaţă, când am venit la muncă, am găsit în gard mai multe plicuri albe. Credeam că poştaşul le-a lăsat pentru că-s toate pentru firma care-şi are sediul aici, dar aveam să constat că nici unul dintre plicuri nu era pentru noi. Ba dimpotrivă, sunt doar plicuri cu facturi de la E.ON Energie România S.A şi aparţin unor abonaţi de pe Bulevardul Dacia din Hunedoara. Nu mai puţin de şapte plicuri au fost abandonate de poştaş în gardul de pe strada Moldovei. Nu e departe bulevardul Dacia, e o stradă paralelă cu asta, iar la blocul în care trebuiau duse plicurile se ajunge în aproximativ cinci minute de mers pe jos. Chestia e că azi suntem în 9, facturile de gaz trebuie plătite până în 15 ale lunii, dacă nu mă înşel, iar pe plicuri scrie „Poşta Română – Data prezentării 29.05.2015 Oficiul poştal de prezentare: Bucureşti 83”.

Deci din 29  mai au plecat aceste facturi de la Bucureşti, iar dacă abonaţii la gaz nu au conturi online pe site-ul E.ON ca să plătească gazul online, riscă să li se taie gazul. Şi toate astea din cauza Poştei Române, care are angajaţi incompetenţi. Cine răspunde dacă aceşti oameni rămân fără gaz din cauză că nu au primit facturile?

facturi de gaz

 

Oameni buni, dacă puteţi, alegeţi să nu mai primiţi facturile pe hârtie, că vin prin poştă şi… iată cum vin! Dacă aveţi posibilitatea, alegeţi să plătiţi online pentru servicii, să primiţi facturile pe e-mail şi astfel scăpaţi şi de stat la cozi pentru plata facturilor. Cu un card [cel mult un roboţel de la BRD – eu la roboţel plătesc factura de apă] puteţi achita facturile fără să mai interacţionaţi cu ghişeiste.

9 thoughts on “Nu ţi-a venit factura la gaz? Poate e la mine…”

 1. Mie imi veneau facturi „pe firma” la adresa de acasa. Intrasem la idei: cine si cum a reusit sa infiinteze o firma in apartamentul asta care e si sub ipoteca si in care am stat doar eu de cand l-am cumparat?

  M-am uitat pe plic, la adresa: nu era trecuta scara, in rest adresa era identica. Postasii veneau intotdeauna din aceeasi directie: dinspre scara mea inspre scara cealalta si evident ca puneau plicurile la mine. O vreme le-am dus la destinatar, erau 15 metri intre noi, dupa aia mi-am bagat picioarele si le-am aruncat la cosul de hartii. Not my problem, fuck you very much! Dupa inca un timp, firma s-a desfiintat si facturile nu au mai venit.

 2. Sau poate ca postasul a avut o urgenta/ problema si a trebuit sa plece, dar a lasat facturile in speranta ca cineva le va duce mai departe:)
  Tu ce ai facut cu facturile?

 3. Haha, nimic nou sub soare.
  Chestiile astea se intampla prea des.
  Ajung acasa de multe ori si ma speriu si eu de multitudinea de plicuri din posta. Poate unu, doua sunt ale mele. Restul… ale celorlalte blocuri vecine.
  Multumim postasilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.