Fapte bune, uşor de făcut: last call!

Chiar dacă a trecut Crăciunul, încă mai este acceptabil, zic eu, să le trimitem felicitări celor pe care i-am uitat de sărbători. Mai e şi cazul celor care au „fugit” de tot ce înseamnă tehnologie zilele astea şi, odată întorşi acasă, şi-au găsit inbox-ul plin cu urări de la prieteni, rude, cunoştinţe şi se gândesc că ar fi frumos să le răspundă.

Am o veste bună pentru voi: până pe 31 decembrie, pentru fiecare felicitare trimisă din aplicaţia de Facebook special creată, Romtelecom donează o sumă de bani asociaţiilor Little People, Pavel şi SOS Satele Copiilor. Interesant e că puteţi alege voi către care dintre asociaţii vreţi să meargă banii; mie mi-a fost greu să aleg doar una, aşa că am trimis deja vreo patru felicitări. Atenţie, limita este de cinci felicitări virtuale per utilizator, pentru a nu încuraja spamul! 

Little People şi-a dedicat toate activităţile copiilor bolnavi de cancer şi leucemie. Asociaţia a înfiinţat Clubul Temerarii, cea mai mare comunitate de adolescenţi din Europa care au supravieţuit cancerului.

Asociaţia Pavel se îngrijeşte de îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie sau alte boli grave.

SOS Satele Copiilor se implică în educaţia şi îngrijirea copiilor defavorizaţi, iar prin programul „Grădiniţele SOS”, se implică în educarea copiilor care aparţin unor familii dezavantajate şi încearcă să prevină riscul de abandon şcolar în rândul copiilor.

Sper să „abuzaţi” de felicitările pe care le puteţi trimite [în aplicaţie, partea în care alegeţi persoana căreia îi veţi trimite felicitarea virtuală se mişcă mai uşor dacă tastaţi voi numele în loc să-l alegeţi din lista de prieteni] şi să le oferiţi celor de la Romtelecom cinci motive să doneze bani în numele vostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.