Film: In the Heart of the Sea (2015)

In the Heart of the Sea (“În inima mării”) e un film la care m-am dus fără chef și fără așteptări prea mari. Văzusem trailerul, era cu multă apă și cu balene și mult dramatism, așa că dacă orarul de la cinema mi-ar fi permis, aș fi mers să văd Love the Coopers. N-a fost să fie nici azi. Dar nu regret că am văzut In the Heart of the Sea

Filmul ăsta nu e pentru cine are rău de mare sau se gândește cu groază la o croazieră (pentru că e pe apă, multă apă). Nu e pentru cine urăște poveștile marinărești. Dacă sunteți anti-băsiști, sigur faceți alergie numai la auzul cuvintelor “căpitan de vas”, deci mai bine alegeți alt film.

Pe mine m-a ținut nemișcată în scaun timp de două ore, fără să simt vreun minut că mă plictisesc sau că acțiunea stagnează. Ba, fiind 3D și noi având locurile pe rândul 9, mi s-a părut că am stat cam aproape de ecran și că s-a insistat cam mult cu 3D-ul – și atunci când când nu era cazul.

Nu vă povestesc nimic, vedeți trailerul și dacă vă pasionează genul, mergeți să-l vedeți, are doar câteva zile de la premieră, încă mai este timp.

Nota 7,5 din 10

5 thoughts on “Film: In the Heart of the Sea (2015)”

  1. Am vazut si eu trailerul si filmul sincer e slabut ma asteptam la mai mult live sau in sala de cineva sa zicem oricum un review pe masura ai facut felicitari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.