Popasul Castelului, încă un local fain din Hunedoara

Locul ăsta a fost rebranduit, înainte se numea Pizzeria Castello – sau așa ceva –și nu am intrat niciodată înăuntru, până într-o zi, când eram cu treabă la o ședință de la Primăria Hunedoara și îmi trebuia o cafea. Am intrat și nu mi-a venit să cred ce văd. 

Este ceea ce îmi închipuiam eu când spuneam restaurant cu specific rustic / tradițional românesc. Cam cum îmi imaginez că arată un han vechi, adaptat pentru alimentație publică. Rustic. Călduros. Primitor.

Despre mâncare nu știu ce să vă zic, având acasă un bucătar așa cum e Sebi, nu îți prea vine să mănânci altundeva – cu excepția pastelor și a pizzei pe care le mai mâncăm la Napoli, un alt restaurant-pizzerie din Hunedoara. Dar dacă aveți drum pe la Castelul Corvinilor, să știți că restaurantul ăsta e situat chiar în drum spre castel, înainte de a trece podul peste râul Cerna.

Asta ca să vă faceți idee despre locul în care găsiți restaurantul, pentru că Google Street View l-a „prins” când încă se numea Castello.

popasul castelului 02

popasul castelului 03

popasul castelului 04

popasul castelului 05

popasul castelului 08

popasul castelului 09

popasul castelului 10

popasul castelului 11

popasul castelului 12

popasul castelului 13

popasul castelului 06

popasul castelului 07

Prețurile băuturilor sunt rezonabile pentru Hunedoara, foarte mici pentru aceia dintre voi care vin din locuri unde e acceptabil să dai mai mult de șase lei pe o bere sau de cinci lei pe o cafea. Aici, cafeaua e vreo trei lei, iar berea între trei și cinci lei. Dacă sunteți interesați, pot fotografia un meniu și să actualizez articolul. Dacă nu, mergeți voi și vedeți – sigur prețurile sunt la fel de mici și la mâncare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.