Film: The Night Before (2015)

Trailerul îl mai văzusem, nu m-a dat gata, meh, încă un film de genul Hangover, mi-am zis. Și asta a fost: încă un film ca Hangover, despre prieteni care petrec o noapte epică în New York City. 

Sunt trei prieteni, dintre care unul e „copilul” grupului, pentru că înaintea unui Crăciun i-au murit părinții și prietenii au fost tot ce i-a rămas. Atunci, în urmă cu mulți ani, au instituit o tradiție de a-și petrece seara de ajun împreună, făcând tot felul de nebunii, mai mult sau mai puțin nevinovate. Numai că acum unul dintre ei așteaptă un copil (nevastă-sa), altul e un sportiv devenit celebru aproape peste noapte, iar „copilul” se cam simte nebăgat în seamă. Așa că stabilesc cu toții ca ăsta să fie ultimul an în care își fac de cap și se țin de cuvânt. Și e epic.

Comedia văzută anterior, Daddy’s Home, a cam ridicat standardul pentru comediile pe care o să le văd în următoarea perioadă, așa că nu pot spune că a fost un film excelent, ci o comedie OK. Dacă ați văzut și v-a plăcut Hangover, o să vă placă și ăsta. Păcat că Cinema City l-a adus abia acum, după Crăciun, în cinematografe, și e un pic aiurea să te uiți în primele zile ale lui ianuarie la un film despre Crăciun și Christmas miracles și Christmas traditions. Cică a fost în cinema și înainte, eu nu am văzut nici un trailer înainte de Crăciun. Păcat.

Dar eu îi dau nota 8 din 10, pentru că… am râs, no, chiar chiar dacă am fost șapte oameni  în sală – dintre care patru în grupul meu.

Foto: The Night Before, de la Shutterstock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.