Fotbalul, izvor de corupţie

Articol publicat în Iaşi Plus

În timp ce la Bucureşti se ceartă lumea bună pe fotoliul cel mare de la DNA, în Timişoara iese lumea în stradă cu miile să demonstreze împotriva unor decizii plecate tot de la Bucureşti, de depunctare a echipei, fostă POLI, decizii impuse de FIFA, în urma unor judecăţi despre care nu ştie nimeni dacă sunt drepte, însă ele există.
Interesant este faptul că în urma acestor evenimente, Marian Iancu, principalul finanţator al echipei, afirmă că se va opri din a mai finanţa echipa. Acelaşi om, însă, afirmă că i-a dat sau cel puţin i s-au cerut bani de către Mircea Sandu, dar tot Mircea Sandu îl ţinea de mână să nu recunoască faţă de Adalbert Casai acest lucru, pentru a nu trebui să-i împartă ulterior cu acesta.
Deci iată cum situaţiile de criză scot adevăruri mai vechi la iveala, iată cum vedem în direct cât de corupţi sunt oamenii noştri.

Mai mult, acelaşi Marian Iancu afirmă că în urma neînţelegerii cu Mircea Sandu, acesta i-a furnizat pe ascuns italianului Zambon un document care i-ar fi dat câştig de cauză în obţinerea drepturilor asupra clubului Poli Timişoara.
Tot Marian Iancu zice că are depuse acte la Parchet încă de acum doi ani şi acestea sunt date la o parte, conform tradiţiei noastre judecătoreşti unde cuvântul corupţie nici măcar nu există în dicţionar.
Nici nu ştii ce să mai crezi, însă de aici vor ieşi scântei mari, sau cel putin aşa ar trebui să fie.
Orice ar ieşi, mare stimă pentru nea Iancu, că a avut tăria să afirme ceea ce a afirmat. Să speram că-l ţine curajul şi în continuare, chiar dacă a facut-o mai târziu!

5 thoughts on “Fotbalul, izvor de corupţie”

  1. @dheo, era o gluma, n-am spus-o la modul serios :)
    pe de alta parte, nedreptatea e suparatoare oriunde e intalnita, pana la urma despre asta e vorba in revolta timisorenilor; sunt prea multe de spus aici, fiecare intelege situatia in felul lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.