Foto: La Mănăstirea Prislop

De Înviere am fost la Mănăstirea Prislop, la aproximativ 20 de kilometri de Hunedoara, spre Haţeg. A fost foarte frig, mi-a îngheţat… nasul, dar am făcut câteva poze faine şi pot să spun c-a meritat să ies din casă. :)

Prima şi cea mai mişto: [cine mă contrazice ia „bătaie”]

green tree

Rugăciune la mormântul lui Arsenie Boca:

rugaciune la mormantul lui arsenie boca

Lumânări lângă mormântul lui Boca:

lumanari langa mormantul lui arsenie boca

Morminte la Mănăstirea Prislop:

morminte la prislop 1

morminte la prislop 1

Slujba de Înviere:

inviere 01

inviere 02

inviere 03

inviere 04

inviere 05

inviere 06

inviere 07

inviere 08

inviere 09

inviere 10

9 thoughts on “Foto: La Mănăstirea Prislop”

 1. Am fost pe 8 mai 2008. Citisem despre Parintele Arsenie Boca si am dorit sa ajung la mormant. In timpul slujbei am simtit prezenta Parintelui, parca era printre noi. Mergeti la Parinte! Este o experienta unica, un loc plin de liniste parca e un vis din care nu vrei sa te trezesti.

 2. cu ocazia parastasului de 20 de ani a parintelui Arsenie Boca, organizam un pelerinaj la M-rea Prislop in perioada 27-29 noiem. Traseul a fost foarte bine gandit asa incat plecandu-se vineri seara nu veti fi nevoiti sa va invoiti de la servici, iar sambata vom ajunge la timp si odihniti la Prislop. Vineri si sambata seara ne vom caza la un hotel in localitatea Horezu. Mai sunt incluse in pret si 3 mese. Detalii mai multe gasiti pe blog: http://paginadefolos.blogspot.com/2009/10/pelerinaj-parastas-pr-arsenie-boca-27.html Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze cat mai curand pentru a mai prinde locuri. Reomandati si altor persoane cat si pe lista voastra de mess trimitand acest mesaj. Imi puteti da un add pe mess: io_konstant

 3. Tuturor celor care doresc cazare la Manastirea Prislop, Vila Silva situata la doar 3 km de manastire la intrarea in satul Silvasul de Sus, va pune la dispozitie intr-un cadru mirific, patru camere insumand un numar total de 16 locuri de cazare si doua bai complete.

  Pentru mai multe detalii: 0742 015 519,
  0745 008 056
  0254 770 903

  sau e-mail: [email protected]

  Va multumim,

  Vila Silva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.