Gama ANEW Vitale de la AVON

ANEW Vitale AVONAm primit astăzi un balon mare-mare în care se aflau multe steluţe şi trei produse din noua gamă ANEW Vitale, pe care AVON o lansează în luna martie. Din păcate, n-am apucat să sparg eu ditamai balonul – au făcut-o curierii, probabil fără să vrea neapărat să-l spargă. În balon, o cremă de zi SPF25, un gel de curăţare şi o cremă pentru conturul ochilor.

Deocamdată pot să vă spun că au un miros senzaţional şi crema de zi se absoarbe rapid în piele. Vorbim despre tenul meu mixt, nu ştiu cum se comportă în alte cazuri, dar este o cremă destul de „uşoară”. 

Când ai 25 de ani, tinereţea pare fără bătrâneţe. Dar, de la 25 de ani încolo, începi să îţi dorești o capsulă magică în care să păstrezi toată energia, vitalitatea şi frumuseţea, astfel încât să le ai la îndemână când timpul va trece. Produsele ANEW VITALE sunt exact ceea ce îţi doreşti – o sursă esenţială pentru energizarea tenului, aliat în lupta contra timpului, stresului şi vieţii agitate de zi cu zi. Complexul ProEnergy, un amestec unic de vitamine, antioxidanţi şi aminoacizi, ajută la înlăturarea primelor semne de oboseală a tenului care apar în preajma vârstei de 25 de ani.

Produsele ANEW Vitale sunt create pentru femeile care îşi doresc energie şi vitalitate în fiecare zi.  Gama are la bază o tehnologie inovatoare şi o formulă uşoară şi puternic hidratantă, potrivită atât pentru femeile cu ten normal, cât şi pentru cele care se confruntă cu un ten cu imperfecţiuni. Noul portofoliu cuprinde patru produse esențiale pentru femeile care îşi doresc îngrijire completă pentru tenul lor. 

Gama ANEW Vitale

Gama ANEW Vitale

Gama ANEW Vitale va fi disponibilă începând cu luna martie în broşura AVON.

9 thoughts on “Gama ANEW Vitale de la AVON”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.