Garderoba. Punct ro

Acesta nu este un post plătit, ci doar o recomandare.

Gareroba.ro este un magazin online de haine. Ce mi-a plăcut la felul în care a fost promovat este faptul că fiecare client nou, care şi-a creat un cont pe site înainte de lansarea oficială a magazinului a primit prin poştă un centimetru personalizat, menit să ajute, bineînţeles, la determinarea mărimii hainelor care urmează să fie comandate.

garderoba1

garderoba2

Am „testat” şi eu magazinul online Gareroba.ro şi am primit, în două zile de la crearea contului, centimetrul cu pricina şi un bileţel scris de mână prin care mi se mulţumea pentru că am ales Gareroba.ro. Nice!

Mai mult, înaintea „deschiderii” magazinului online, oricine putea vota produsul care urma să aibă o reducere de preţ de 15 la sută. Eu am votat pentru jacheta verde şi acum aceasta are preţul de 238 de lei.

Magazinul a fost deschis în data de 7 martie şi în doar câteva ore a fost plasată prima comandă. Eu le urez succes, e o idee frumos promovată.
Iată o parte din comunicatul de presă:
Ne face placere sa te anuntam ca din acest moment poti sa cumperi produse de pe Gareroba.ro
Marca hainelor este Otto Hermann iar compania cu acelasi nume a castigat timp de 3 ani de zile experienta alaturi de firma germana HAUBER, croind pentru aceasta colectia Luisa Cerano. Stilul abordat este sport-elegant, neconformist, sic si putin extrem.

8 thoughts on “Garderoba. Punct ro”

 1. e fain sacoul, sa`l porti sanatoasa. eu raman la fixismul meu si anume nu cumpar nimik de purtat inainte sa`l incerc sau macar sa ating materialul.

 2. Daca nu iti e bun sau nu-ti place il trimiti inapoi. Banii se retuneaza, sunt obligati prin lege.
  Daca te masori inainte (masori si un produs asemanator pe care il ai in garderoba ca sa fii sigura) sansele sunt mici sa nu-ti nimeresti marimea. Ce castigi: timp, bani (produsele sunt mai ieftine pe internet deoarece nu inlclud anumite cheltuieli administrative).

 3. No, care-i reducerea la jacheta verde??
  De la 200.04 RON la 238.00 RON??
  Poate n’oi sti io sa citesc sau trebe sa-mi schimb ochelarii ;)
  Ma lamureste si pe mine cineva?

 4. Prea mici dioptriile, se pare :(

  Acu’, mersic pt lamuriri!
  Data viitoare (daca va sa fie)sterg lentilele inainte de a comenta ceva!
  Cross my heart :P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.