Gel de duş cu aromă de mai bine

Oare mai există vreun gel de duş pe care să nu scrie că învigorează, îţi dă o stare de bine, te energizează sau alte bullshit-uri?

Mă uitam ieri pe raftul din baie, unde am adunat mult prea multe geluri de duş, şi-am constatat că fiecare are câte o proprietate miraculoasă. Avem geluri de duş clean & refreshing, care îţi conferă căldură iarna – sau căldura iernii?, o cremă de duş este peaceful & soothing, pe mai toate gelurile de duş nemţeşti scrie Intensive Dusche, un produs gândit special pentru bărbaţi este energizing hair and body wash, gelul de duş de la Palmolive este unul special, întrucât conferă senzaţia unei băi turceşti. Cam ca în reclama aia veche la Tabu, dacă o mai ştie cineva… Să nu uităm gelul de duş de la Oriflame, care este invigorating.

Iată, deci, o întreagă listă de proprietăţi ale gelurilor de duş existente pe piaţă. De ce îşi imaginează marketerii că am nevoie de căldură, de pace, de aburi turceşti, eventual de revigorare sau energizare atunci când fac duş? Eu nu vreau decât să mă spăl, deci să-mi curăţ pielea. Dacă, după aceea, am nevoie de condiţionare, dau cu creme, loţiuni şi poţiuni. Nu-mi trebuie baie turcească, pentru că baia mea este „mobilată” cu o cadă de duş, o chiuvetă, un WC, un calorifer şi un raft. Atât. N-am unde să bag toţi turcii care vin odată cu gelul de duş Palmolive.

Avem apoi şampoanele şi balsamurile nutritive, fortifiante, care dau părului volum, păstrează culoarea, conferă strălucire… Unde-o să ajungem? La un şampon care te face mai deştept, că-l foloseşti aproape de creier, balsam care te ajută să adormi mai uşor, geluri de duş care te ajută să ajungi mai repede la orgasm? What’s next?

Vlad Petreanu s-a documentat pe net, nu pe… raftul din baie, ca mine şi, ca un adevărat jurnalist ce este, face o analiză [critică] a produselor de înfrumuseţare disponibile acum pe piaţă. Citiţi articolul Crema cuantică de mâini şi râdeţi!

3 thoughts on “Gel de duş cu aromă de mai bine”

  1. asemanator ma intrebam si eu legat de sampoane. oare nu`i sampon pt. par normal, pur si simplu? de ce trebuie sa te simti prost si sa ceri „sampon pt par degradat, uscat, ars, cu varfurile despicate, probleme ale scalpului” etc etc?
    un singur gen de gel de dus nu`mi place, cel albastru de la dove, cu ceva efect de racorire, se simte neplacut pe piele.
    in rest orice e ok cat timp nu miroase innecacios, sa ma sufoc in cabina de dush :)

  2. deci… sunt super gelurile avon… si da cica relaxeaza face drege… eu sunt la avon de 8 ani si mie-mi plac… iti dai seama, impresia ta ca te la relaxa conteaza. iar cu samponul? da si eu folosesc pentru par degradat, dar nu pot sa zic ca nu mi-au prins bine, acum as putea folosi pentru par normal dar m-am obisnuit cu ala. Parul meu e ok. Ca si gelurile de dus. Deh, trebuie sa ai libertatea de a alege , conform cu gusturile fiecaruia. Asta ne diferentiaza de inainte de „89. Atat. Si nu va mirati, ca n-am decat 21 de ani… deci nu m-am ramolit inca. Sper.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.