Hai să câştigăm şi noi ceva, cu ocazia alegerilor!

Valentina are pe blogul ei un concurs cu premii consistente – un televizor LG cu plasmă, o maşină de spălat Indesit şi un robot de bucătărie Moulinex.

Condiţia pentru a participa la acest concurs este să postaţi un comentariu la articolul de pe blogul Valentinei, până la sfârşitul lunii noiembrie [30 noiembrie 2008], comentariu „argumentat şi cu un conţinut clar, în care să existe şi opţiunile voastre electorale”. Premiile sunt oferite de un cititor anonim, dar asta nu înseamnă că ele nu se acordă. Ele vor fi livrate în perioada 15 – 20 decembrie, iar câştigatorii vor fi anunţaţi între 1 şi 10 decembrie.

Hai să ne alegem şi noi cu ceva de la alegerile astea. Să nu fie „premiaţi” doar deputaţii şi senatorii care vor câştiga. ;) Baftă! Deci, click aici.

9 thoughts on “Hai să câştigăm şi noi ceva, cu ocazia alegerilor!”

 1. Valentina Melcea e asta:
  http://www.brightcove.tv/title.jsp?title=1561157904
  Daca aveti curiozitatea sa va uitati la tot clipul (extrem de plictisitor) o sa vedeti ca „vreau sa fiu primaritza” spune ca e in anul doi la master in Sibiu la tehnologii psihologice militare. Waaauuu…
  Acum mergeti voi frumos pe site-ul Univesrsitatii Lucuan Blaga din Sibiu:
  http://www.studentie.ro/MASTER_TEHNOLOGII_PSIHOLOGICE_MILITARE___UNIVERSITATEA_LUCIAN_BLAGA_DIN_SIBIU-a157-922987.html
  Mare minune mare, pentru masterul ala se cere (conditie obligatorie de a participa la concurs) si un CV din care sa rezulte activitate in domeniu.
  Mai pe intelesul tuturor Valentina Melcea avea acum doi ani un CV din care rezulta ca activeaza in domeniul tehnologiilor psihologice militare, ea absolventa de jurnalism fiind. Si mai pe intelesul tuturor femeia e manipulatoare media in folosul unei institutii care e in stare sa-i certifice ca activeaza deja in domeniul tehnologiei psiholgic militar. Singura institutie care putea in cazul asta sa-i dea CV-ul ea jurnalista fiind este fireste SRI.
  Ca sa inteleaga si cel mai sarman cu duhul femeia ne spune in clipul ei de candidatura ca e o securista care manipuleaza deja demult in media in folosul securitatii si acum se perfectioneaza sa fie si mai buna la asta :D
  Oare de ce le ard calciile securistilor asa de tare sa mergeti voi la vot? Nici nu conteaza cu cine votati pentru ei conteaza numai sa mergeti. Oare de ce se dau securistii de ceasu mortii sa va dea televizoare si masini de spalat numa sa fiti fraieri sa mergeti la vot? Stati ma acasa, nu le justificati voi existenta prin prezenta voastra la vot!!!

 2. @ OTTO
  Grozav! Daca nu-mi spuneai tu ca e plictisitor clipul meu de campanie, zau ca nu stiam… nu mi-a spus nimeni pana acum. Probabil te-ai plictisit, daca l-ai vizionat de atatea ori. Interesant!!! Unde te-ai uitat prima data? Si mai apoi, de unde sti tu amanunte din CV-ul meu, din moment ce eu nu l-am publicat niciunde? Zau, dragutza, care e mai securist? In legatura cu indemnul la vot, stai linistit, nu-si face securitatea temele cu asta. Dar omul de rand, poate vota si in lipsa, daca nu stiai. Drept care e mai corect pentru toata lumea, sa mearga la vot, decat sa nu o faca. Si ce rusine, mizerie morala, paduchenie infecta o fi sa lucrezi pentru securitatea statului???? Ia explica-mi si mie.
  Si uite, iti marturisesc ceva: ai dreptate, lucrez pentru servicille secrete!!! Nu pentru unul, pentru trei. Sau mai bine zis, lucram, pana ai descoperit tu si ai publicat aici informatia. Acum m-au dat afara :(( Mi-au invocat un motiv copilaresc: ca m-am ingrasat si nu mai corespund. Dar eu stiu ca datorita inteligentei tale peste medie, pentru descoperirea ta, m-au dat ei afara. Si i-am slujit cu atata daruire, peste 20 de ani!!! :(( Nu-ti fa procese de constiinta! Te-am iertat, ca am un suflet mare. Mi-am depus deja CV-ul la cabluri. Deci… voi avea din ce trai!

 3. „Si ce rusine, mizerie morala, paduchenie infecta o fi sa lucrezi pentru securitatea statului???? Ia explica-mi si mie.”

  Eu cred ca ai spus tot cu asta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.