Hai să dăm mână cu mână cei cu blogul în ROMână!

ROM AutenticAm primit îndemnul din titlu de la ciocolata ROM, alături de un foarte simpatic tricou cu… un fel de costum popular românesc. „Hai să dăm mână cu mână cei cu blogul în română!” este îndemnul campaniei ROM Autentic „Marea Unire Digitală”. Pe Internet nu sunt graniţe, aşa că de 1 decembrie, bloggerii din România şi din Moldova sunt încurajaţi să se unească sub acelaşi domeniu, om cu om şi site cu site.

Vă puteţi schimba domeniul din .md în .ro sau viţăvercea. „Dacă ai un site activ şi vrei să te alături Marii Uniri Digitale, cumpără-ţi domeniul .ro sau .md cu o reducere de 50% prin partenerul nostru Host-Age. Completează formularul şi vei primi prin e-mail codul de discount”.

Nu mi-am cumpărat domeniul denisuca.md, dar îmi place campania, aşa că vă arăt o poză cu mine în tricoul simpatic. Şi dacă vreţi să faceţi România dodoloaţă, găsiţi toate detaliile pe www.romautentic.ro/mareaunire.

Marea Unire Digitală - Denisuca.RO

8 thoughts on “Hai să dăm mână cu mână cei cu blogul în ROMână!”

  1. si daca tot colaborezi cu cei care fac ROM, poti sa-i intrebi ce s-a intamplat cu ciocolata ciucas (daca bine imi amintesc numele) si cu ciocolatele malea mici cu scufita rosie pe ea (era fie mici si rotunde, fie mici si patratoase)

  2. Zice-ai ca iti place verde cin’te crede, nu te vede, cel mai bine iti sta-n crochiu , intre bronz si cafeniu.

    La doua treimi din ROM e cu totul intamplator, ambalaj asemanator…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.