Hârtie igienică pentru femei și pentru bărbați

În apartamentul în care am stat în Viena, am găsit mai multe suluri de hârtie igienică. Unul cu floricele, despre care am presupus că ne era destinat nouă, femeilor, și vreo trei pentru bărbați.

Abia după ce am zis asta cu voce tare am descoperit că hârtia igienică „pentru bărbați” avea pe ea… urme de labă. Și niște ursuleți. Am râs mult.

18 thoughts on “Hârtie igienică pentru femei și pentru bărbați”

  1. Pingback: Tweets that mention Denisuca – nevastă de Coşmar » Hârtie igienică pentru femei și pentru bărbați -- Topsy.com
  2. …sau poate ca pachetul din care provenea cel cu floricele se terminase? si s-o fi gandit proprietarul ca aveti nevoie de hartie igienica, asa ca v-a adus d-aia cu labute..

    or fi austriecii supermegafenomenali, dar chiar nu cred ca s-ar stresa cu hartie igienica atat de diferita ptr hombres si mujeres. zic si eu.

  3. Sunt faine ambele… tot comenteaza ca numa aia cu labute si bla bla… oricum nu se compara cu aia roz care este de-a dreptul cacaciaosa. Gazdele au fost dragute… sa ai floricele la fundulet! misto :) si cine simte nevoia de labute nu are decat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.