Pagini Aurii ne trimite în China! Cine vrea să vină cu mine?

Pe mine şi pe unul dintre bloggerii care citesc denisuca.com, that is. Asta înseamnă că dacă ai ajuns aici, ai deja o şansă. Trebuie să intri aici, ţi se va genera un cod pe care trebuie să-l pui pe blogul tău. Vei obţine un widget Pagini Aurii aşa cum am şi eu în sidebar.

Buun, şi după toate astea, la sfârşitul concursului, bloggerul [sau bloggeriţa? Facem să fie bine? ;;) ] cu cele mai multe preluări de widget câştigă o excursie în China, împreună cu unul dintre bloggerii susţinători. Ai preluat widgetul meu, iar eu am câştigat? Poţi veni cu mine în China! Ăsta da premiu!

Premiul cel mare constă într-o excursie de cinci zile la Expo China 2010, iar câştigătorul [câştigătoarea?] va fi însoţit[ă] de un alt blogger dintre cei care au participat în echipa lui [ei], ales prin tragere la sorţi.

Excursia în China nu este singurul premiu oferit de Pagini Aurii. Se mai poate câştiga o excursie de trei zile la Londra, la conferinta Ad Tech, pentru doi bloggeri care au preluat codul bloggerului leader, aleşi prin tragere la sorţi. Un alt premiu – de data asta, de consolare – constă într-un Kindle, şi merită amintite şi cele cinci premii a câte 300 de euro cash pentru cele mai folosite cinci căsuţe de căutare. Toate detaliile se găsesc în regulament.

Pagini Aurii | goldenbox.ro

Recapitulare. Ce vreau eu de la voi? Să preluaţi de aici widgetul, să-l publicaţi pe blogurile voastre şi să faceţi cât mai multe fapte bune zilele astea. Karma „funcţionează”!

25 thoughts on “Pagini Aurii ne trimite în China! Cine vrea să vină cu mine?”

 1. No offense dar dred ca astept sa vad daca nu se baga si unu’ Sebi Bargau (poreclit de unii si VisUrat) si daca da o sa-l preiau de la el ca am eu o banuiala ca el o sa castige. :P :P :P

 2. Daca nu se baga VisUrat sau Cosmar ala cum ii mai spune atunci cu tine merg… ca doar nu o sa merg cu necunoscutul ala de Cabral. :)

  P.S.: Pe bune instalez ala zilele astea :P

 3. denisuca, daca te consoleaza cu ceva, as merge eu cu tine. plus ca sotul meu s`ar enerva daca as merge cu unul dintre bloggeri. cabral hmmm :p
  din pacate am o problema: am dat copy paste la codul widgetului in casuta ‘text’ de pe wordpress dar imi apar doar linkurile, fara imagine.

 4. da, e adevarat dar la ei pe site sunt si instructiuni pentru wordpress. le`am urmat si tot nu`mi afiseaza imaginea cu casuta galbena de cautare si poza ta.

 5. Își fac bloguri și așteaptă cu interes următoarele concursuri pentru bloggeri. Sau caută tot felul de minunății din widgeturile noastre, ca să ne ajute puțin.

  :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.