Hi-Q, iar fără voce feminină

Mie nu mi-a plăcut niciodată Hi-Q „la nebunie”. Le ascultam melodiile dacă se difuzau la radio, pe posturile de muzică la care mă mai uitam şi cam atât. Dar la cât erau de promovaţi, n-aveai cum să n-auzi de ei. Abia după ce a plecat Dana Nălbaru din Hi-Q am descoperit că avea o voce senzaţională şi i-am ascultat albumul solo foarte multă vreme.

Chiar zilele trecute am căutat melodia ei „Zbor” – foarte, foarte faină. Când a plecat Dana, în locul ei a fost adusă Nicoleta. Niciodată nu mi-au plăcut chestiile astea, pleacă unul, vine altul… când a plecat un membru al unei trupe, eu zic că s-a terminat totul. Iar în Hi-Q, Dana era vocea.

Acum, a plecat şi Nicoleta, tipa care o înlocuise. Şi pe unele bloguri am văzut chiar comentarii ca „Hi-Q merge înainte, noi vă iubim şi vă ascultăm, bla-bla”. Eu zic că „redefinirile” astea n-au cum să însemne ceva bun. Dacă Jon ar părăsi trupa Bon Jovi şi ar fi înlocuit cu alt cântăreţ, ar mai fi trupa aceeaşi? Nu!

Pe de altă parte, mă gândeam că poate-ncepe şi Nicoleta o carieră solo şi „rupe”. Dar nici de Dana Nălbaru n-am mai prea auzit după primul album. O mai fi scos şi altceva şi nu ştiu eu, tot ce-i posibil, dar dacă n-am auzit eu de vreun alt album… înseamnă că sunt puţine şanse.

Partea urâtă a acestei despărţiri este că băieţii i-au şters fetei blogul care era găzduit pe domeniul hi-q.ro şi i l-au mutat pe WordPress.com, dar fără să-i dea acces la cont. Iar fata spune, pe blogul pe care şi l-a creat pe Blogspot, că i-ar fi plăcut să mai aibă un cuvânt de spus pe vechiul blog.

Ăsta-i un lucru urât; de-asta nu recomand nimănui să accepte un cadou de genul ăsta, blog găzduit gratuit, dacă nu e pe WordPress.com sau Blogspot.com, pentru că te poţi trezi oricând că nu mai e. Şi eu am avut blogul prin toate părţile şi nu e deloc sănătos. Cel mai bine e să începi, dacă nu-ţi permiţi un domeniu propriu, pe unul din cele două menţionate mai sus; când îţi vei permite domeniu şi hosting, de pe WordPress poţi exporta foarte uşor toată baza de date, iar pe Blogspot poţi beneficia de găzduire gratuită, cumpărând domeniul prin Google Checkout. E cinci dolari un .com, chiar nu-i aşa de grav, pe cuvânt!

Revenind la povestea Hi-Q, nu vreau să fiu înţeleasă greşit, fiecare cu treaba lui, dacă Nicoleta a fost nevoită sau a ales să plece, asta e. Rămâne de văzut dacă va lansa ceva cu care să ne dea pe spate, iar Hi-Q îşi va alege, probabil, o altă voce feminină care să semene cu cea a Danei Nălbaru… over and over again.

6 thoughts on “Hi-Q, iar fără voce feminină”

  1. Dana are si ea video nou, am vazut io azi dimineata pe MTV. :P Am avut aceeasi parere ca tine cand a plecat de la Hi-Q si aveam impresia ca totul se va duce naibii, dar Nico s-a ridicat si le-a aratat fanilor trupei ca poate merge alaturi de baieti.
    Iar despre Nico chiar imi pare rau. Numai ce am vazut-o la Maruta, a fost de o diplomatie extraordinara. Pacat ca au actionat asa drastic baietii, totusi, nu se face.

  2. Dana are doua albumuri solo la activ (cel de care vorbesti si cd-ul „Intra in joc”, lansate ambele la Cat Music). In luna iunie va aparea si al treilea album solo al Danei. Sper sa il cumpere cat mai multa lume, ca este extraordinar, stiu ce spun.

    Poti urmari un interviu sincer cu ea astazi pe Money Channel, de la orele 23.30 in cadrul reluarii emisiunii „Glorie si bani”.

  3. Era sa uit. Noua voce feminina de la Hi-Q este Anya, pe numele real Ana Buxai, o pseudo-cantareata din Ocna Sibiului (si se da drept din Sibiu), insa are un caracter de tot kktu’…cred ca si-au gasit Mihai si Florin in sfarsit nasul :))

  4. Buna sunt Ank si sunt din Sibiu si sincer o cunoscffff bine pe Anya pentru ca am fost la acelasi liceu,iar tu cel care comenteaza cu atata usurinta ai face bine sa-ti pastrezi cuvaptr tine.Anya este un om minunat si are un suflet mare si e pers calduroasa.Este mereu pozitiva si vesela si a reusit sa ma faca sa simt la fel.E usor sa comentezi aiurea.Si cred ca Hi-q se r
    einventeza de acum inkolo….O sa vedeti….Te pup ANY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.