10 thoughts on “Hitler şi Sandero”

  1. lol ce reclama turbata :) am ascultat`o fara sunet ca n`am boxe la computerul asta si tot e funny. am sandero de anul trecut din august, conduc in oras cu el si imi place.

  2. Ce Porcarie! Au luat un fragment dintr-un film genial, si-au pus ei o subtitrare penibila si ne-au servit-o noua drept creatie originala, realizata de niste „genii” in ale publicitatii. Ar trebui sa le fie rusine ca nu sunt in stare sa isi faca singuri un spot publicitar reusit, cap-coada, muncit si gandit de ei insisi; ar trebui sa le fie rusine de felul in care au calcat in picioare munca altor oameni si ar trebui sa le fie rusine sa faca profituri pe seama muncii altora. Ca sa nu mai zic, filmul respecta povestea de la care pornea (Holocaustul)-reclama asta nu arata lipsa de respect doar fata de film si de cei care au contribuit la realizarea sa ci si fata de tot ce a insemneat Holocaustul.

  3. deA, nu Dacia a făcut filmuleţul ăsta, ci Automarket. Am scris sub el „via”. Dar, cum bine spunea cineva, dacă ai zis de Holocaust, gata, ciocu’ mic, orice comentariu e de prisos.

  4. Este g-e-n-i-a-l !!! Oare o astfel de criza au facut guvernantii germani cand au aflat ca exportam Dacia la greu?
    Exportam Dacia. In Germania !!! :D Uahahaha! E tare.

  5. @Denisa-imi cer scuze daca am dat impresia ca m-am luat de cei de la Dacia. Da, observasem ca este facut de cei de la Automarket, dar asta nu inseamna ca scopul acestei plagiaturi penibile a fost altul decat cel pur comercial. Asa ca tot ceea ce am mai scris eu mai sus despre originalitate, plagiatura si Holocaust ramane valid. Nu aunt fanatica a drepturilor evreilor si nici nu cred ca subiectul Holocaustului ar trebui sa fie unul tabu, dar spotul acesta chiar mi s-a parut o dovada de lipsa de respect si atat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.