Ho!

Prea multe filmuleţe pe blogul ăsta, prea multe recomandări, prea multe scuze – în ultima vreme – şi prea puţin conţinut – tot în ultima vreme. Prea mulţi necunoscuţi care-mi cer să promovez una şi alta, să scriu despre marşul anti-american pentru Teo Peter, ca şi cum un marş sau o petiţie l-ar mai aduce înapoi, să scriu despre un post de radio pe care nu îl ascult, să scriu despre lucruri care nu mi se întâmplă, dar sunt “de interes”, să susţin pe cineva sau ceva.

Ştiţi ce?

 • Şi eu am un prieten care moare de cancer şi nu are nimeni cum să-l ajute. Nu are blog, nu are cont deschis niciunde, nu are nevoie de ajutor. Sau poate că are, dar nu îl cere.
 • Şi eu am fost revoltată când americanii l-au luat acasă pe derbedeul din cauza căruia a murit Teo Peter, dar accidente precum cel al lui Teo Peter se întâmplă, poate, zilnic. Face cineva vreo petiţie pentru şoferii nevinovaţi care mor din cauza tâmpiţilor care gonesc pe străzile româneşti de parc-ar fi pe Autobahn? Nu face… că nu-s cunoscuţi, iar tâmpiţii nu-s americani, deci n-are nici un farmec.
 • Şi eu aş fi vrut să spun două vorbe frumoase bloggerilor mari pe messenger şi să-mi promovez, astfel, blogul, dar nu am făcut-o. Am preferat să scriu, ce şi cât m-a dus mintea, decât să cerşesc “link exchange”. Mă rog, îi mai cerşesc lui Sebi câte-un link, dar atât.

  Prin urmare…

  Ho! Vă rog mult, nu îmi mai irosiţi timpul – şi pe-al vostru, implicit – cerându-mi să “scriu şi eu despre asta sau aialaltă”, rugându-mă să vă pun link în blogroll, “pentru că oricum ai o grămadă de bloguri acolo” [da, am, pentru că pe alea le citesc!] sau cerându-mi să promovez vreun eveniment/site/blog.

  Nu vreau ca blogul meu să se transforme într-unul de recomandări. Nu mai vreau să mă sufocaţi cu cererile de link exchange. Unde eraţi când aveam 75 de vizitatori pe zi şi page rank 1 sau deloc? :D

  De azi încolo, pe acest blog nu vor mai exista recomandări decât spre blogurile, posturile sau chestiile care chiar merită recomandate. Şi promit – îmi promit mie, în primul rând – să scriu mai mult şi mai “gros” decât până acum.

 • 34 thoughts on “Ho!”

  1. culmea, filmuletele tale chiar imi plac. sincer sunt cititor catorva persoane, exclud aici faptul ca imi esti draga si si bine asta si zic ca esti una dintre bloggeritzele mele favorita, prima pe lista fiind femeia simpla. A cam inceput sa nu-mi pese de ce zice lumea din jurul meu, mai ales ca cu cat ma zbat aiurea cu atat nu are sens. Cartea despre … am citit jumate din ea sa sti, aveai drepate, e tare tipa, sper sa o si termin zilele urmatoare.

  2. puteai sa spui STOP! puteai sa spui PANA AICI! puteai sa spui GATA! dar HO-ul asta este cea mai neinspirata alegere din cate puteau sa fie!

  3. Bine, îţi mulţumesc pentru comentarii, că aprecieri nu pot zice că sunt. Mai ai? Sau te-ai oprit, pentru că nu ai reuşit să mă enervezi?

  4. apropo, parca ziceai ca renunt la diacritice. ca nu le mai suporti. sa nu mai auzi de ele. brusc si dintr-o data ai revenit la ele?

  5. Mihai, defineşte, te rog, “brusc şi dintr-o dată”. Şi arată-mi exact unde am zis eu că nu mai suport diacriticele şi că renunţ la ele. Te rog mult.

  6. Ai dreptate. Chiar intrasem de curiozitate să văd şi nu mi-ai lăsat impresia de răutate sau de nervi. Doar că am rămas cu sentimentul “Uite, măi, ştie ce vrea şi spune sincer”.
   Multă baftă Denisa! Ne mai citim :)

   O zi plăcută.

   Igrec.

  7. “Unde eraţi când aveam 75 de vizitatori pe zi şi page rank 1 sau deloc”–tare asta! Sa inteleg ca ai fost si tu la inceput, ai vrut ajutata si nimeni nu a facut-o? Si acum te razbuni, neajutand pe nimeni. Potrivita atitudine!

  8. Lush, îţi doresc să ai nu 700, ci 3.000 de vizitatori unici pe zi, şi să nu existe zi în care să nu te roage cineva să promovezi ceva, să scrii despre ce-ţi cer ei, să te “umple” de fericire. Apoi mai vorbim. OK? :P

  9. Ai dreptate, nu-ti mai cer un link ex pt ca ai PR4 si eu am PR2 si vreau ca un tampit sa fac PR3 doar ca sa ma simt eu bine. Am citit ce ai scris mai sus si mi-a placut !

  10. vai ce martiala esti….

   mai ales la “Unde eraţi când aveam 75 de vizitatori pe zi şi page rank 1 sau deloc..”

   ai un blog normal.. un pagerank decent.. trafic de asemenea..

   chestia care nu o inteleg la voi cei care aveti acest trafic … cum vindeti publicitate pe site/blog la acest trafic infim… !!
   este ceva preluat de pe siteurile din afara .. nu inteleg… e un fenomen deja ADVERTISE ..

   eu daca as vinde uraniu/navespatiale/etc de ce as face reclama pe astfel de blog mai mult de 20 clickuri nu primesc/zi

   in concluzie hai sa ramanem pe pamant.. :)
   ne vom inalta printre zei doar cand vom avea statisticile gsp.ro libertatea.ro etc..

   have a great day..
   by josh

  11. @josh: exista o diferenta enorma intre siteuri gen gsp unde scrie o echipa intreaga si un blog more or less personal. :P

  12. Acesta este al doilea articol citit la tine pe blog. Pentru simplu fapt ca îmi place modul de exprimare: scurt şi la obiect, ma voi abona la RSS. Toate cele bune şi sa auzim de bine!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.