Hotel Astoria: 4 stele, în centrul vechi al Hunedoarei

Informația asta este atât de proaspătă, încât o să vă rog să nu stați foarte aproape de ecran/monitor, că frige! În Hunedoara, pentru cei care cunosc orașul, se va deschide în foarte scurt timp un hotel de patru stele în fosta clădire Miraceti de lângă sediul Primăriei. Pentru cei care nu știu despre ce vorbesc, informația principală este că o să avem, în sfârșit, un hotel de patru stele. 

Este un hotel care arată mai mult decât decent. Cel mai impresionant aspect: camerele sunt foarte mari. O cameră obișnuită, cu două paturi (sau cu pat dublu), are 9×6 metri, adică 54 de metri pătrați. Sunt apartamente cu 2 camere cu o supărafață totală mai mică! Clădirea este suficient de mare și a permis o compartimentare generoasă, rezultatul final fiind 23 de camere, dintre care 3 sunt apartamente: adică 26 de camere și 52 de locuri de cazare.

Întreg hotelul este mobilat cu bun gust, foarte elegant decorat, salonul pentru mic dejun este la demisol (sau chiar subsol…) – deocamdată sunt doar mese și scaune, dar urmează să îi facem o vizită corespunzătoare înainte de deschidere și vom lua inclusiv micul dejun. Băile sunt și ele generoase, nu aduc deloc cu baia clasică de hotel, în care te lovești de chiuvetă când ieși de sub duș; aici sunt căzi de baie peste tot, niște perdele de duș originale, cântar, mobilier. În fiecare dulap găsești un safe (seif sună mai normal, totuși), două perechi de papuci de casă, fier de călcat, în fine, cam tot ce ți-ar putea fi necesar.

Hotel Astoria Hunedoara

Hotel Astoria Hunedoara

Hotel Astoria Hunedoara

Salonul de mic dejun al hotelului Astoria din Hunedoara

Hotelul urmează să se deschidă; am avut privilegiul de a-l vizita înainte de deschiderea oficială și de a face aceste poze. Odată ce va fi open for business, voi completa datele de contact, adrese de site, Facebook, Booking etc. Până atunci, e bine să știți că avem hotel de 4 stele în Hunedoara, iar anul viitor va avea și piscină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.