HTC ChaCha, încă două luni

[Abia] în luna iunie va fi disponibil în România unul dintre multele telefoane noi de la HTC, şi anume ChaCha, singurul model cu touchscreen şi tastatură QWERTY.

HTC ChaCha are procesor de 600 MHz, Android cu HTC Sense, memorie ROM 512 MB şi RAM 512 MB. Dimensiuni: 114,4 x 64,6 x 10,7 mm, greutate: 120 de grame (cu acumulator), ecranul are diagonala de 2,6 inch şi rezoluţia de 480 x 320.

HTC ChaCha şi HTC Salsa oferă cea mai bună integrare a serviciilor Facebook, fiind modele dedicate experienţei social media. Smartphone-ul a fost conceput pentru a oferi o experienţă cursivă celor activi în social media, prin permiterea conectării cu prietenii oricând şi oriunde. Designul unic plasează tastatura completă QWERTY la un unghi suficient de mare încât tastarea să fie mult mai simplă şi mai comodă. Cu ajutorul celor două camere ale smartphone-ului HTC ChaCha, cea de 5 MP cu autofocus plasată pe partea din spate a telefonului şi cea frontală care filmează la calitate VGA, utilizatorii pot înregistra momentele speciale high definition sau stabili video conferințe cu prietenii.

Butonul dedicat Facebook disponibil pe HTC ChaCha devine activ contextual, fiind iluminat de fiecare dată când apare ocazia de a partaja conținut sau actualizări de status pe Facebook. Printr-o singură apăsare de buton, se poate actualiza status-ul, se poate încărca o fotografie sau partaja un link, se poate face „check-in” în localurile preferate, sau îţi poţi anunţa prietenii ce melodie asculți. Spre exemplu, utilizatorul poate alege o fotografie a prietenilor memorată pe telefon și o poate uploada pe Facebook printr-o singură apăsare de buton. La fel de simplu, utilizatorul poate anunța pe Wall-ul propriu ce melodie ascultă prin simpla apăsare a
butonului dedicat Facebook chiar în timp ce ascultă melodia respectivă.

Noile telefoane vor avea preinstalat Android 2.4 şi vor oferi cea mai nouă versiune a HTC Sense pentru integrarea Facebook din toate perspectivele experienţei HTC Sense. În momentul iniţierii unui apel, ecranul din care se formează numărul afişează statusul prietenului şi fotografii ale acestuia, mai mult, chiar eşti anunţat dacă se apropie ziua de naştere a acestuia. Aceleaşi actualizări sunt afişate în momentul în care eşti apelat de un prieten cu care eşti conectat şi pe Facebook. Poţi folosi, de asemenea, contactele salvate în telefon pentru conectarea cu acestea şi pe Facebook sau poţi personaliza telefonul cu alte widget-uri Facebook.

Încă două luni şi pot începe să strâng bani pentru viitorul meu telefon, HTC ChaCha! 8->

Update: şi-un filmuleţ, ca să-l vedeţi în toată splendoarea lui.

7 thoughts on “HTC ChaCha, încă două luni”

  1. nu te sfatuiesc, eu am htc hero si din cauza curburii partea cu butonul de meniu si phone nu mai functioneaza bine, e o problema des intalnita la modelul asta. chacha are toate sansele sa aiba aceasi soarta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.