Hunedoara, orașul în care magazinele second hand își anunță „marea deschidere” („grand opening”)!

Știți cum se anunță marile deschideri de supermarket-uri, magazine alimentare, mall-uri, cluburi, restaurante? Vă așteptăm în data de, la ora H, să fiți alături de noi și să savurăm împreună un pișcot, cu ocazia marii deschideri a magazinului / clubului / mall-ului. 

Ei bine, la Hunedoara, orașul căruia i s-au promis două mii de locuri de muncă, se deschid second hand-uri. Și știți câte magazine cu haine aruncate de cei din vestul Europei avem? Nu cred că le știe cineva numărul, dar sunt de ordinul zecilor, poate chiar mai bine de 100. O să le număr într-o bună zi pe toate!

Cred că imaginile sunt destul de grăitoare și nu mai trebuie să adaug nimic despre nivelul de trai al locuitorilor acestui oraș, cărora li se oferă deschideri de magazine second hand de parcă ar fi cine știe ce mare brânză.

second hand hunedoara 2

3 thoughts on “Hunedoara, orașul în care magazinele second hand își anunță „marea deschidere” („grand opening”)!”

  1. Nu sunt „aruncate”… Bine nu toate, dar majoritatea sunt date „la pomană” prin centre de ajutoare şi românaşii le iau şi le vand. Eu, mi-am luat o cămasă Harley Davidson (parea cam nefolosită şi originală) cu 15 lei :D

  2. Cred ca asa e peste tot,cateodata intru intr-un Outlet si imi dai seama ca nu am bani pentru asa ceva,mai ales cand si magazinele astea „second” iti cer 100 de lei pe o jacketa.
    Tin minte ca am mers odata intr-un magazin din asta second hand micut,vai de el,si era acolo o jacketa de piele(cica) si am intrebat pe tipa de la ghiseu cat costa,cica 200 de lei,pai mai bine imi i-au una noua atunci.

    1. Am pățit în târgul de vechituri de sâmbăta dimineața, la Hunedoara, să mi se ceară un milion jumate (sau naiba mai știe cât, mult, oricum) pentru o pereche de pantaloni groși. Nu pot să-ți dau marca X cu mai puțin, mi-a motivat vânzătorul, probabil un băiet care culege chestii valoroase din depozit second hand și apoi minte că le aduce el de „dincolo”. Nu pot să-ți dau, de parcă ar fi dat el câteva zeci de euro pe acei pantaloni!
      Hainele astea vin de la goodwill din străinătăți, unii le aruncă, alții le culeg și noi le cumpărăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.