I love handmade!

Cine mă cunoaşte citeşte ştie că:

  1. umblu prin toate colţurile Internetului
  2. sunt pasionată de tot ceea ce înseamnă handmade: cumpăr genţi făcute de gagici pricepute, port – mai rar, ce-i des, dar port – bijuterii făcute manual din Fimo / Cernit sau ceramică pictată, mai pictez obiecte din ceramică, am descoperit de ceva timp tehnica şerveţelului, în fine, aţi prins ideea, îmi place orice obiect lucrat manual şi mă interesează cam tot ce ţine de handmade.

Am descoperit ILoveHandmade.ro încă de la început şi mi-a plăcut că a fost primul site care a luat în serios pasiunea atâtor artizani din România, oferindu-le la început articole pe diverse teme, resurse, informaţii utile. După o vreme, site-ul a crescut mare şi frumos şi a început să organizeze târguri de obiecte realizate manual. N-am ajuns [încă] la nici unul dintre ele, dar am apreciat această iniţiativă. Târgul organizat de ei a fost votat „Cel mai mişto târg” la concursul organizat de Metropotam. Nu oricum, ci cu 48 la sută din voturi! 

Pe ILoveHandmade.ro sunt prezentaţi artizani, tehnici de lucru, tutoriale, evenimente şi târguri de produse handmade şi se organizează concursuri. Mai mult, creatorii site-ului au venit cu ideea să-i pună în legătură pe creatorii de produse handmade cu anumite companii care au nevoie de produse realizate manual pentru diverse evenimente de afaceri, cadouri sau oferte speciale. Artizanii au fost invitaţi să se înscrie pe site, iar când o companie doreşte să cumpere anumite produse realizate manual, ILoveHandmade.ro îi face legătura cu artiştii potriviţi.

În numai doi ani, ILoveHandmade.ro a devenit cel mai citit blog despre handmade din România. Dacă nu sunteţi siguri ce-i cu site-ul ăsta, vă mai spun un cuvânt: KufărART. Vă amintiţi de proiectul realizat împreună cu KLM, în fapt, un concurs ce s-a întins pe durata a patru luni? A fost ideea ILoveHandmade.ro. Detaliile le găsiţi aici.

Concluzia: dacă iubiţi produsele handmade, ILoveHandmade.ro e un site de pus la bookmarks!

2 thoughts on “I love handmade!”

  1. arata bine articolele lor si sunt si usoare de facut (lucrurile handmade)… dar si al tau(denisa design) arata super bine… felicitari! nu stiu cum te imparti pentru toate blogurile tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.