Împarte o cola cu Adria

Faină campania Coca-Cola „Împarte o Cola cu…”. A născut supărări şi pasiuni, oamenii pun poze cu sticlele de Coca-Cola pe Facebook, ungurii se supără că nu-şi găsesc numele pe sticle şi eu sufăr că până acum nu am găsit o sticlă pe care să fie numele meu. Şi Bogdana a scris despre campanie.

În Kaufland-ul din Hunedoara s-au insinuat nişte sticle de Adria Cola pe raftul unde ar trebui să se găsească sticlele de 0,5 L cu prenume româneşti pe etichete, aşa că pare că pe toate sticlele scrie „Împarte o Cola cu Adria”. 

share a colaApropo de sucurile astea de la European Drinks: firma din Bihor este deţinută de fraţii Micula, cărora românul inventiv le-a spus Chemical Brothers, pentru că sucurile sunt natural create în laborator, ca mai toate sucurile carbogazoase disponibile în magazine.

share a coke cu hipsterul de alaturi share a coke cu pepsi share a coke cu barmanul sexy

Revenind la campania Coca-Cola, am văzut o mulţime de etichete pe care în loc de prenume româneşti sunt scrise tot felul de drăcovenii: Împarte o Coca-Cola cu barmanul sexy, cu cine intră primul, cu hipsterul de alături, cu chelneriţa sexy, chiar şi cu Pepsi [dar asta din urmă-i photoshopată, evident]. Era greu să pună etichete cu nume pe sticlele de 0,25L din baruri şi restaurante, ar fi stat bieţii chelneri să le aleagă până le-ar fi ieşit pe ochi şi cred că ar fi preferat să spună că nu au Coca-Cola decât să caute numele clientului. Mai ales în Cluj, Târgu Mureş, Harghita şi Covasna, unde ar trebui să găsească o Coca-Cola cu numele Istvan sau Attila sau Aranka.

În altă ordine de idei, eu încă n-am găsit una cu Denisa, dar am „împărţit” o Coca-Cola la jumate cu Vasile. Să fie primită.

 

16 thoughts on “Împarte o cola cu Adria”

  1. Ha! Citisem articolul ăsta azi și spre seară am fost într-un Real, ca să îmi iau un suc. Căutând-o pe ”Irina”, am găsit-o (printre altele) pe ”Denisa” și chiar m-am gândit la tine. Cum facem? Mă duc, o iau și ți-o trimit pe mail? :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.