Vizită în HD [Hunedoara] 2013

Vizită în HD

Astăzi începe primul eveniment pe care-l organizez împreună cu Sebi şi Cristi [nu-i mai zic Kid şi nici Copilu’, că mă ceartă că-i stric tot ce a muncit el la branding]: Vizită în HD, primul eveniment de genul ăsta din Hunedoara. De genul ăsta, adică organizat de bloggeri pentru bloggeri. Nu i-am spus Prin Hunedoara noastră nu pentru că nu ne-ar fi dat Corina Georgescu voie, ci pentru că avem norocul ca judeţul Hunedoara să aibă cea mai faină prescurtare: HD şi decât să-i fi dat un nume lung cât o zi de post, mai bine am ales unul scurt şi de impact [sperăm noi].

Bloggerii care au răspuns invitaţiei noastre – lucru pentru care le mulţumim – sunt:

Diana Ribana * Tudor „CeMerită” Popa * Raluxa * Chinezu * Gaben * Corina Georgescu * Piticu * Auraş Mihai * Toma Nicolau *  Adrian Ciubotaru * Alexandru Damian & vaca verde * CriSerb * Dan Terteci * Irina Bărăgoi * Mr. Spanac * Cătălin Pavăl * Robintel

În măsura în care timpul ne-o va permite, vă vom ţine la curent pe bloguri cu felul în care se desfăşoară vizita în HD. Până una-alta, vom centraliza toate articolele postate pe pagina de Facebook pe care am creat-o special pentru acest eveniment şi căreia i-am zis – shocking! – tot Vizită în HD. Hashtag-ul cât se poate de neoficial este #VizitainHD şi spun asta pentru că în ultima vreme nu ne-am prea dat în vânt după Twitter, iar monitorizarea va fi simpla constatare a tweeturilor. Ne axăm mai mult pe Facebook, de-asta veţi găsi acolo pozele pe care le vom face în acest weekend, precum şi link-urile către postările bloggerilor.

Cum e deja ora 3 şi eu mai trebuie să-mi vopsesc părul ca să nu apar ca o bunicuţă în poze, nu mă mai lungesc ca să nu vă plictisesc. Oricum nu cred că vă interesează detaliile organizatorice, ci rezultatul final. Eu sper din tot sufletul că o să ne distrăm şi că o să reuşim să vă arătăm şi vouă o altă faţă a Hunedoarei, dincolo de mineri, siderurgie şi şomaj. Pentru că Hunedoara înseamnă drumuri mai bune decât în multe alte judeţe din ţară, înseamnă o mulţime de obiective turistice, Castelul Corvinilor care mereu ajunge în topurile internaţionale – e drept, se află printre cele mai spooky castele din lume, dar e în top, deci e bine -, cele două cetăţi Sarmizegetusa – Ulpia Traiana şi Regia, Hunedoara mai înseamnă şi Parcul Dendrologic din Simeria, Cetatea Devei, dar şi Aqualand şi virşli! Despre astea şi despre multe altele veţi putea citi pe blogurile menţionate mai sus.

Nu în ultimul rând, le mulţumim celor fără de care acest eveniment nu ar fi fost posibil.

Vizită în HD 2013 este un eveniment organizat de Denisa şi Sebastian Bârgău şi HD Travel. Proiectul este susţinut de Primăria Oraşului Simeria, Agenţia de turism TOC InternaţionalBest Hotel Hunedoara, Cred ONG, CastelulCorvinilorHD.ro, Webbusiness.ro. Partener media: săptămânalul REPLICA.

16 thoughts on “Vizită în HD [Hunedoara] 2013”

  1. Pingback: Plec in „Vizita in HD” | Paval. Catalin Paval
  2. Uite că au trecut 7 ani de când am plecat din Hunedoara și tot mor de drag când aud că se întâmplă lucruri frumoase în orașul în care am crescut :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.