În sfârşit, au apărut şlapii normali!

slapi normaliŢin minte că în copilărie, de fapt în adolescenţă, aveam şlapi normali. În traducere, şlapii normali sunt pentru mine cei cu talpă din cauciuc [nu cei maro, din cauciuc „proletar” şi „decoraţi” cu găurele] şi partea de sus este fie din acelaşi cauciuc, fie din pânză sau plastic. Partea care acoperă laba piciorului poate să aibă sau nu scai/Velcro. Ăştia erau singurii şlapi care se găseau imediat după 1989, nici vorbă să ai de unde alege.

După o vreme, au început să apară, timid, ceea ce vedeam că în filmele americane se numesc flip-flops. De la sunetul de „lipa-lipa” pe care îl fac atunci când mergi cu ei. Vai, cât mi-am mai dorit flip-flopşi, cât mi se păreau de cool! Să nu mint: încă îmi plac, dar de când am pus picioarele în Crocşi, nu mai vreau alţi papuci de vară!

În schimb, Mama mă tot bate la cap să-i caut şlapi „normali”, pentru că ea nu suportă flip-flopşii cu chestia aia între degetele. A încercat, dar i se pare imposibil de umblat cu ei. Aşa că de fiecare dată când văd şlapi normali, mă gândesc la ea. Uneori îi şi cumpăr. :) Din păcate, până acum nu am văzut decât şlapi urâţi, din plastic de proastă calitate. 

slapi normali2Până acum: am primit newsletter de la Zorile Store şi am dat peste şlapii normali. Atât de faini sunt, că mi-aş lua o pereche deşi ştiu că nu o să-i port. Poate mă citesc oamenii de la Zorile Store şi-şi notează o dorinţă de-a mea: să aducă şi Crocs. Promit să fiu primul client care pune în coşul de cumpărături o pereche de Crocşi coloraţi!

De la Zorile Store am mai cumpărat şi am fost foarte mulţumită de produse. Preţuri OK, calitate bună, branduri cunoscute. De-asta zic că aş vrea să pot cumpăra Crocs din magazinul lor, pentru că altfel am găsit Crocşi pe Sportmaniac.ro, dar nu am mai comandat nimic de la ei.

Ştiu că acum trendul e să urăşti Crocşii, să spui că sunt cei mai urâţi papuci sau că singura metodă contraceptivă 100% eficientă este purtarea acestor încălţări. Faceţi voi mişto de ei, eu ţin la picioarele mele şi-mi place să mă încalţ cu papuci comozi. Iar vara… ce poate fi mai mişto decât nişte papuci MOI în care să nu-ţi transpire piciorul?

12 thoughts on “În sfârşit, au apărut şlapii normali!”

  1. :) Da, acum nimic nu mai e cum era odata. Totul trebuie schimva, deh aia nu sunt comozi. Eu din mai pana in septembrie umblu in sandale, clasice, din alea ca in copilarie. Si sunt foarte, foarte comode.

  2. mie tot mi se pare multe sa dau 1 bulion pe o pereche de slapi.
    crocsii sunt simpatici. si mult mai ieftini. (n-am idee daca crocs e firma, iar ce gasesc in carrefour sunt replici proaste)

  3. Si eu tot de la sportmaniac mi-am luat Crocsi, si ai mei si ai sotiei. Intradevar e next big thing :D Cat despre hateri, sa se incalte ei cu altceva :D

    1. @Ovi: Deci ai luat de pe Sportmaniac. Eu am o problemă cu mărimile: pe site sunt doar jumătăţi, nu sunt sigură că mărimea mea – pe Crocşii pe care-i am parcă scrie 6 – se va potrivi cu cea de pe site.

  4. Am trecut intamplator pe blogul tau cautand altceva si mi-a atras atentia imediat titlul acestui articol. Purtam in adolescenta des slapi deoarece nu prea se gaseau alte incaltari mai comode de atat, in anii 90 era diferit fata de acum. Par foarte calitativi papucii prezentati de tine, dar din pacate sunt de dama, nu exista un model asemanator si pentru barbati?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.