Cum a fost la J&B Party în Oradea?

A fost neaşteptat de fain. Ştiţi că eu nu sunt omul cluburilor, n-o să mă vedeţi îmbrăcată în alb dansând pe cele mai noi „hituri”, dar din când în când e bine să ieşi din zona ta de confort şi să încerci experienţe noi. Şi dacă aceste experienţe includ o vedetă, un VIP pass şi whiskey de calitate, cu atât mai bine!

Motivul acestui party – de parcă ai avea nevoie de un motiv ca să te distrezi! – l-a constituit lansarea sticlelor colorate de whiskey J&B. Absolut aleator, pe masa noastră se afla o sticlă mov pe care aş fi vrut s-o iau acasă numai de dragul culorii, dar… nu se face şi zău că am prea multe lucruri de care tot încerc să scap, iar o sticlă goală – fie ea şi mov – era în plus. 

Dare to be colourful

Cum spuneam, sunt destul de selectivă când vine vorba de muzică, drept pentru care nu am sărit în sus de bucurie când CRBL, entertainerul petrecerii, a dat o tură prin istoria muzicii româneşti din anii ’90 şi până astăzi. Când am auzit „Macho Man”, mi-am zis că e momentul să beau şi într-adevăr, J&B m-a ajutat să nu mă mai strâmb, ba cred că am şi fredonat câteva versuri de la nişte melodii pe care şi eu le-am ascultat în tinereţe [BUG Mafia, de exemplu].

„Momentul” lui CRBL a constat în câteva melodii de-ale lui şi rememberul de care vă spuneam, plus câteva glume la care chiar am râs. În rest, mult whiskey, multă culoare şi muzică tare, ca în club.

CRBL si dansatoarele Oameni colorati

Dacă whiskey-ul nu este pe gustul vostru, vă asigur că insinuat într-un cocktail colorat cu suc de fructe şi gheaţă carbonică nici nu-l simţiţi. Mă rog, simţi, aşa, cum ţi se dezleagă limba şi dispar inhibiţiile, dar îţi închipui că asta nu se poate întâmpla din cauza sucului de fructe şi continui să-l bei.

Cocktail cu gheata JB CRBL, Denisa, Sebi - Mega Mega
Kiki si Dragos Palaria JB

2 thoughts on “Cum a fost la J&B Party în Oradea?”

  1. Și eu am un pitic cu sticle drăguțe. Am colecționat câteva în ideea că poate într-o zi, inspirată de Pinterest sau mai știu eu ce site, o să le transform în operă de artă. Până acum nu s-a întâmplat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.