Incredibilul degresant ASEVI

Am un video (cam lung, dar l-am editat doar folosind telefonul) în care se vede cât de bine curăță grăsimea întărită degresantul ASEVI.

Iar ăsta e doar unul dintre produsele ASEVI pe care le puteți câștiga dacă vă înscrieți la concursul meu. Mai aveți câteva zile la dispoziție și tot ce trebuie să faceți este să distribuiți postarea pe Facebook și să îmi lăsați un sfat „gospodăresc”, un tip pentru curățenia de primăvară. Aici se desfășoară concursul cu pricina: Curățenia de primăvară.

Am curățat o tigaie tip grill plină de grăsime întărită folosind degresantul ASEVI și o perie de vase de la IKEA.

La sfârșit, am folosit un pic de detergent lichid de vase, pentru că mai erau niște urme de grăsime mai ales pe pereții tigăii și așa sunt eu, overachiever. :)

Cred, totuși, că e evident cât de bine curăță grăsimea acest degresant. În mod normal trebuia să îl las să acționeze vreo două minute, dar am ales să îl pun la treabă imediat, ca să fie clar că e un produs excepțional.

4 thoughts on “Incredibilul degresant ASEVI”

  1. Uh, nu suport mănușile de menaj! Știu cât rău îmi fac nefolosindu-le, dar nu pot să nu simt pe ce pun mâna. Abia de câțiva ani le pun când mă vopsesc. Imaginează-ți ce mâini aveam de la vopseaua de păr permanentă!

 1. O remarca amuzanta. Uitandu-ma la filmarea ta .. mi-am adus aminte de temporizarea bateriilor din baile supermarketului. In aceste 5 minute s-a vazut risipa de apa, imi venea sa intru in bucataria ta sa opresc apa cat ai frecat cu buretele tigaia aia.
  Nu te supara pe mine, te citesc de ani de zile, dar acum .. trebuia sa spun ceva!
  Obsesia mea este sa OPRESC APA CAT MA SPAL PE DINTI!
  Please, do that!

  1. :) Nu am frecat de plictiseală, ci pentru că era încă unsuroasă. Nu am mașină de spălat vase, spăl toate vasele cu mâna și nu suport să fie unsuroase. Iar neavând apă caldă de la vreun sistem centralizat, dacă pornesc și opresc apa, îmi stric centrala. Și nu mi-o „decontează” nimeni. :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.