Silan Soft&Oils, balsamul de rufe din alt film

De mai bine de două săptămâni testez balsamul pentru rufe Silan Soft&Oils, varianta aurie. Ca să vă rezum concluzia mea în două cuvinte, este altceva.

Balsamul ăsta nu e ca nici un alt balsam de rufe pe care l-am folosit. În primul rând, nu este opac, ci transparent, ca un… ulei de corp. Din fericire, nu este uleios, are doar aspectul ăsta. Balsamul vine în trei variante, în culori și cu arome diferite: auriu, albastru și mov. 

Eu îl testez pe cel auriu, care miroase… a primăvară. Și pentru că e aproape gata și m-a convins că face hainele mai moi și le parfumează într-un mare fel, mi l-am cumpărat și pe cel mov. Pe cel albastru încă nu l-am găsit în Kaufland, dar când dau de el, sigur o să îl iau, pentru că îmi place cum miros primele două testate și sunt sigură că și cel albastru e la fel de bun.

balsam silan 3

balsam silan 4

Prea multe nu sunt de zis despre un balsam de rufe. Își face treaba excelent, parfumează hainele, le lasă moi și plăcute la atingere (în ultima vreme am descoperit eu un balsam relativ ieftin, cu un miros foarte fain, dar care nu prea înmoaie hainele, doar le parfumează foarte tare). Pe scurt: este un produs care nu doar promite, ci și livrează. Și da, vi-l recomand.

balsam silan 2

balsam silan 1

Într-adevăr, prețul acestui balsam de lux este un pic mai ridicat decât al celorlalte balsamuri pentru rufe, dar diferența se vede după ce hainele sunt uscate și rămân mai moi decât cu alte balsamuri. Eu pe o sticluță de 750 ml am dat 8 lei și ceva (la Kaufland).

buzzAm primit prima sticlă de balsam de rufe Silan în cadrul campaniei de testare organizate de BUZZ Store. Oricine poate să testeze cele mai noi produse de pe piață, înscriindu-se pe site-ul BUZZ Store (click cu încredere).

Pe măsură ce apar noi campanii de testare de produse, vă înscrieți la testare completând un chestionar și dacă vă încadrați, veți primi gratuit acasă produse. Uneori, produsele pot fi testate doar de către cei care locuiesc în orașele mari – a fost cazul Internetului mobil de la Vodafone, care a fost doar pentru câteva orale mari, și a produselor SECOM, disponibile doar în București, Iași și alte câteva orașe mari. Dar… eu sunt hunedoreancă și până acum am testat destule produse, inclusiv un senzațional aspirator pe care încă îl folosesc cu drag și cu spor!

2 thoughts on “Silan Soft&Oils, balsamul de rufe din alt film”

  1. Ohhh! Le ador!
    Acum 2 luni, cand le-am vazut prima data eu si cu al meu, nu stiam pe care sa il luam, ca toate miroseau superb! Asa ca, am pus 3 sortimente in cos. Si abia acum termin unul din bidoane! Am luat din alea mari hahaaha :))
    Da deci, de atunci nu mai folosesc altceva. Creeaza dependenta :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.