Un îndemn de la Nestlé Fitness: Check your selfie!

Nestlé Fitness mi-a trimis nişte informaţii despre singura perioadă din an când roz este o culoare acceptabilă poentru mine: luna octombrie, luna mondială împotriva cancerului la sân.

Începând din acest an, Nestlé lansează şi în România campania Pink Ribbon, care uneşte femeile din întreaga lume în lupta împotriva cancerului la sân. Noua campanie, al cărei ambasador este brandul Nestlé Fitness, doreşte să popularizeze şi în rândul femeilor din România importanţa  propriei examinări a sânilor, promovând totodată sănătatea şi bunăstarea în toate aspectele vieţii acestora şi celebrând toate femeile care luptă pentru prevenirea cancerului la sân, în cei cinci ani care au trecut de la lansarea la nivel mondial a campaniei.

Astfel, în octombrie, luna de Promovare a Luptei Împotriva Cancerului la Sân, Nestlé Fitness va iniţia pe reţelele de socializare campania #CheckYourSelfie, cu scopul de a aduce în prim-plan importanţa autoexaminării şi de a determina cât mai multe femei din România să îşi facă un control periodic al sânilor, esenţial în detectarea şi prevenirea cancerului la sân. După ce au efectuat o examinare a sânilor, femeile sunt încurajate să posteze o fotografie cu ele însoţită de hashtag-ul #CheckYourSelfie, pentru a insipra alte femei să facă la fel.

De asemenea, Cursa Casiopeea, care va avea loc duminică, 28 septembrie, în Parcul Tineretului din Bucureşti, este un cros umanitar dedicat femeilor cu cancer la sân. Din păcate, nu voi fi acolo, dar dacă sunteţi prin zonă şi vreţi să alergaţi cu un scop [umanitar], puteţi să vă înscrieţi şi să petreceţi câteva ore alergând sau mergând cu familia şi prietenii. Prin acest eveniment, Casiopeea se alătură curselor roz din multe alte ţări ale lumii, dedicate aceleiaşi cauze. Taxa de participare va fi în întregime folosită pentru cumpărarea de proteze mamare pentru femeile care au suferit o mastectomie. Mai multe detalii, pe link-ul de mai sus.

Revenind la autoexaminare şi hashtag, cred că ar fi util ca atunci când vă faceţi poză şi o puneţi pe Facebook împreună cu hashtag-ul #CheckYourSelfie, să spuneţi şi despre ce e vorba, ca să ştie şi celelalte femei care-i treaba cu hashtag-ul ăsta. Sunt sigură că bărbaţilor le-ar plăcea să nu fie neapărat un selfie, ci un selfie cu sânii, dacă s-ar putea. Nu vă opreşte nimeni să vă lăudaţi cu ei, dar e important să ştiţi întâi că sunteţi bine. Detalii despre cum se face autoexaminarea sânilor găsiţi în pdf-ul ăsta.

Şi dacă vreţi să faceţi şi mai mult pentru femeile cu cancer la sân, e simplu: intraţi în aplicaţia asta de Facebook, agăţaţi pe hartă o fundiţă roz virtuală şi pentru fiecare fundiţă, Nestlé va face o donaţie în numele vostru Asociaţiei Casiopeea.

Pentru cine nu ştie, Nestlé Fitness sunt cereale integrale, cu cinci vitamine, calciul şi conţinut scăzut de grăsimi.

1 thought on “Un îndemn de la Nestlé Fitness: Check your selfie!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.