Îndrăzneşte să fii colorat – J&B party la Oradea

Mie-mi plac culorile. Mult. Cu cât sunt mai multe şi mai tari şi mai amestecate, cu atât mai bine. Şi îmi place şi whiskey-ul, de când am descoperit că este singura băutură alcoolică care nu-mi dă dureri de cap*. Şi îmi mai place şi Oradea, mă leagă multe amintiri din copilărie de oraşul ăsta – aici am făcut, timp de câţiva ani, exerciţii ortoptice.

Cum sunt o norocoasă, planetele s-au aliniat în favoarea mea şi am fost invitată, împreună cu Sebi, la party-ul J&B de sâmbăta asta, în Oradea. Tema petrecerii: culoarea. Entertainer: CRBL. Motivul? Şi J&B iubeşte culorile, de aceea vara asta o să vedeţi noile sticle colorate de whiskey J&B. Conţinutul este acelaşi. Şi dacă nu vă place whiskey-ul „on the rocks”, există alternativa cocktail-urilor, cu cât mai colorate, cu atât mai bine. 

cocktailuri j&b

În aplicaţia de Facebook Colorează-ţi petrecerea! puteţi afla ce culoare vi se potriveşte şi odată făcut testul, veţi fi înscrişi în tragerea la sorţi ce are ca premiu o invitaţie VIP la petrecerea de sâmbătă, din clubul orădean The One – şi apoi la celelalte petreceri, din Bucureşti, Galaţi, Braşov şi Craiova.

Şi la Sebi pe blog puteţi câştiga o invitaţie, tot ce trebuie să faceţi este să răspundeţi la o întrebare simplă, după care ne vedem la Oradea.

jb colorful

* consumată cu moderaţie, nici o băutură nu-ţi dă dureri de cap, dar când vrei să îţi faci de cap, „moderaţie” nu e primul cuvânt care-ţi vine în minte

2 thoughts on “Îndrăzneşte să fii colorat – J&B party la Oradea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.