Inspiraţie la toaletă

Arhi îşi întreabă cititorii ce anume îi inspiră atunci când merg în „locul unde intră o singură persoană”.

reading on the toilet Mărturisesc că am teancuri de reviste în baie, iar atunci când arunc revistele, citesc etichetele tuturor produselor aflate în apropiere. Aşa am ajuns să ştiu ce conţine fiecare prostioară şi – probabil – tot aşa mi-am dezvoltat obiceiul de a citi toate etichetele, tot timpul.

Cineva a comentat pe blogul lui Naşu’ spunând că femeile nu au cum să înţeleagă de ce bărbaţilor le place să citească pe WC. Totuşi, printre comentatori sunt şi femei care se laudă cu acest obicei. Şi mie chiar îmi place să citesc. Vorba unui coleg din presă: „Nu pot să-l trimit fără să citesc ceva, trebuie să fie un c*cat cult!”.

Altfel, obiceiul de a citi pe WC poate fi şi cu noroc: primul job mi l-a găsit tata, citind pagina de anunţuri din Hunedoreanul în timp ce se afla pe WC! :D

Voi, cititorii mei, vă inspiraţi în vreun fel sau sunt eu un „caz special”?

Foto © Kat Wilkins

21 thoughts on “Inspiraţie la toaletă”

 1. pai de mancat nu pot …si nici de baut ,…televizor nu am in baie …fotbal nu imi place sa joc ….asa ca …daca nu citesc o carte …..un ziar …nu ma simt bine:)

 2. Eu în baie am învăţat la Romînă pentru Bac, la oral. Serios acum… Am luat 9,5 cu o comisie care nu mă lăsa mai deloc să vorbesc. Dar a trecut. În 5 ore am proba scrisă la Romînă.
  Aşadar, eu am în baie cărţi şi integrame. Aaa şi sudoku. În plus, parcă te simţi mai… Inspirat în toate. Adică e un loc care te face să capeţi puteri :D

 3. deloc, ma duc, fac ce trebuie facut si plec. daca e sa tina mai mult decat e normal atunci mai studiez si eu ce am prin sertare si miros parfumuri, creme, ma uit aiurea pe etichete si astept ‘evenimentul’…

 4. bineinteles, dar nu e de vina „cultura” cum spunea colegul tau, ci din cauza ca numai acolo pot fi sigura ca nu ma bazaie nimeni…. :)

 5. Eu citesc revistele Men’s Health si Descopera. Rasfoiesc tot felul de enciclopedii. Ah… si citesc in baie, mai bine zis in cada cu apa fierbinte. E minunat.
  ( Tot acolo imi pregatesc si discursurile de la lucru :D )

 6. deobicei imi iau cartea pe care o citesc sau imi iau agenda si scriu , desenez. si bineinteles revistele pe care le am in baie si :)) ke cam stiu pe deasupra

 7. Si eu am obiceiul sa citesc etichetele a tot ce e in jurul meu, mai nou ma apuca fascinatia sa citesc reviste in limba maghiara. Am inceput sa invat maghiara de la viitoarea mea nevasta si acuma bag mare ;)

 8. si eu citesc,am prins obiceiul de la tata, de obicei imi iau cartea care e in curs de citire atunci cand ma duc la baie si mai citesc ceva din ea..problema e cand ne apuca si pe mine si pe tata in acc timp cititul, ca stam destul de mult.

 9. Igrec, baftă la examene!
  Dany, tu îl „trimiţi” filosof!
  Oaki – eu am norocul să am baia mea. Adică… două băi la cinci oameni, da’ una e a mea. :D
  KamZara, bun şi aşa…

 10. Hmmm…eu stiu ca unul dintre miturile barbatilor e ca femeile nu se c@ca…so …cu articolul si cu atatea comentarii l-am spulberat de tot….Noah ce sa facem suntem si noi oameni :D

 11. Pingback: Denisuca – nevastă de Coşmar » Blog Archive » Internetlessness

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.