Ironic

Hunedoreanul de 17 ani care şi-a ucis, săptămâna trecută, fosta prietenă are, pe Hi5, un prieten cu nick-ul „Please don’t kill me” (aici). Amice, eu în locul tău aş şterge contul ăla şi m-aş evapora o vreme. Sau cine ştie, poate că tu eşti în siguranţă. Oricum, câţiva ani poţi sta liniştit. Până iese idiotul de la răcoare.

9 thoughts on “Ironic”

  1. Sincera sa fiu,i-am vizitat si eu profilul…cred ca in ziua in care a fost inmormantata fata.Dupa cateva minute de la iesirea de pe profilul sau,am primit o vizita ciudata pe profilul meu…fara nume…fara poza…fara prieteni… nimic…ca si cand cineva si-a creat un profil doar sa poata naviga in voie.Am incercat sa intru pe profilul fetei…a fost sters…nu mai exista.Cineva controleaza toate astea!?Sper sa fie cineva din politie care o face…pentru a vedea cine viziteaza acel profil.Nu de alta….ucigasul,locuieste in apropierea mea.

  2. Ce va plangeti ma atat? Voi sunteti EMO, nu noi… nu noi va creem , nu noi va distrugem.Totul o faceti cu mana voastra.
    Ps:Poze cu decapitarea, sau video, nu sunt? Ca vreau sa vad :D.Sa ii vad fata aluia cat de fascinat poate sa fie. La Dan sunt doar 3 poze.
    Cel putin tipu’ nu o merita pe tipa.
    Ca tot vine vorba, numai in orasele cutate se intampla din acestea, poate datorita sectelor… de satanisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.