iSteria iPhone

Acum cred că pot să scriu şi eu despre iPhone, a trecut suficient timp ca să nu fiu bănuită că scriu pentru traficul adus de motoarele de căutare.

Care-i faza, dom’le? De unde până unde atâta nebunie şi isterie legate de super-ultra-uber-telefonul ăsta? Da, înţeleg, este un telefon care face de toate, îţi spală hainele, îţi duce gunoiul, îţi face cafeaua de dimineaţă ş.a.m.d., dar totuşi, ce are atât de grozav încât să ţi-l doreşti mai presus de orice?

Pe mine nu mă atrage deloc şi decât să dau atâţia bani pe el [nişte sute de euro, dacă am reţinut bine, dacă nu, who cares?], mai bine mai pun ceva şi îmi cumpăr un aparat foto cumsecade. Sau cum se cade. :D Păi nu?

12 thoughts on “iSteria iPhone”

  1. deni, 30D e entry level in gama profesionale, 400 e entry level in gama semi-profesionale. 30d are senzorul ccd mai mare, de aici si o claritate mult mai buna inclusiv la iso mare 1600 3200 etc. plus timp de expunere 1/8000 :) sa continui ?

  2. La fel cum nu mergi la farmacie pentru a cumpara computer, nu iti iei nici telefon pentru a face poze. Cred ca iPhone-ul e OK ca si telefon si probabil ca are si niste chestii in plus, care fac folosirea lui mai placuta si mai usoara, dar atat.
    Cat despre aparat foto cumsecade, un Canon 350D cred ca e foarte bun. Si nici nu mai trebuie sa mi-l cumpar, ca il am deja :)

  3. asa am zis si eu pana sa pun mana pe un iPhone si sa vreau si eu unul. acuma`l am si nu ma mai intereseaza nici un alt telefon de pe planeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.