Kaufland face fapte bune

Ieri, la Kaufland. Prima dată mi-au sărit în ochi caietele personalizate cu Corny (ceva baston cu cereale și ciocolată), apoi cu Cristim, cu Danonino, Leibniz, ceva pastă de dinți și mi-am zis: uite la ce s-a ajuns, nu îi mai satură dumnezeu de bani! Sunt în stare să ia bani și de la sponsori, dar și de la părinți! Să pună pe caietele bieților copii poze cu salam, cu iaurturi, cu dulciuri pe care, poate, părinții lor nu-și permit să li le cumpere. 

Apoi m-am uitat mai atentă și am văzut prețul: 19 bani caietul, tocmai pentru că sunt sponsorizate. Ei, asta da. Cel mai ieftin caiet văzut de mine era pe la vreo 80 de bani, în Pepco și nu era la fel de gros sau lucios.

Deci ideea e simplă și foarte bună: Kaufland dă caiete aproape pe gratis, pentru că ia banii pentru producerea lor de la alții. Felicitări!

5 thoughts on “Kaufland face fapte bune”

  1. Deci e ok să apară produse nesănătoase pe coperți, atâta vreme cât caietul e ieftin? Dat fiind că nu sunteți de acord cu promovarea de acest gen,nici prețul mic nu ar trebui sa va schimbe opinia. Așa ne vindem pe nimic

    1. Da, e OK, pentru că sunt părinți care, poate, altfel nu și-ar permite să asigure copiilor necesarul de rechizite. Nu sunt de acord cu promovarea gratuită, dar dacă firmele alea dau bani ca să aibă produsul pe copertă, subvenționând în felul ăsta prețul caietelor, e OK din punctul meu de vedere.

  2. Mi se pare un gest frumos, sper doar ca informatia a ajuns acolo unde trebuie, pentru ca asa, degeaba sunt puse la vanzare. Oricum, pe langa caiete, mai trebuiesc si instrumente de scris, ghiozdan, penar, carioci, etc.
    Eu am sa incerc sa iau legatura cu o organizatie, ceva, si sa fac niste pachete cu rechizite si eventual sa asigur „stocul” la 3-4 luni, pana se termina scoala, ca nu e de ajuns sa dai doar o data. Sa vedem ce iese. O fac si de dragul de a cumpara rechizite, pentru ca mereu am avut asa un „fetish” cu ele :)) De cand eram mica, adoram sa merg sa imi cumpar la inceput de scoala, acasa stateam, miroseam caietele noi, le trageam linie, le aranjam frumos :))) Acum nu mai pot sa fac asta si ma enerveaza, ca as cumpara tot raionul de rechizite, dar ce sa fac cu ele?:))

    1. Si eu, si eu! Am zis ca voi fi cea ai fericita cand voi avea copii si-i voi pregati de scoala! :D Imi place sa semnez caietele, sa le pun coperti dragute, sa le trag linii … Eh, ce de amintiri, mi-e dor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.