Kent cONvertibles – nu mai ştiu ăştia ce să inventeze!

Lăsând la o parte toate chestiile pe care NU le avem în Hunedoara, avem ceva care mă bucură: chioşcurile Incognito, unde am găsit pentru prima dată ţigările mele în varianta lungă şi unde se găsesc cafele de tot felul, ciocolate fine şi rare de prin ţările civilizate [Germania, Austria], în general mărfuri peste care nu prea dai în supermarket-uri.

Ieri am vrut să-mi cumpăr ţigări şi pe lângă vânzătoare era o promoteriţă de la Kent care mi-a oferit un pachet de Kent Convertibles gratuit, la cumpărarea a două pachete. Deci, trei pachete la 24,4 lei. Am acceptat şi-am început să le fumez. Nu-s rele, dar au ceva în plus faţă de celelalte ţigări: în filtru există o capsulă cu mentă, aşa că în orice moment, dacă-i strângi filtrul între degete, capsula se sparge şi ţigara devine mentolată.

Chestia asta poate fi utilă pentru cei care ar trage câte-un fum dintr-o ţigară mentolată, dar nu ar fuma exclusiv ţigări mentolate. Şi-ţi mai dă senzaţia că nu-ţi mai miroase gura a ţigări, dacă ultimele două fumuri sunt mentolate. E doar o senzaţie, să fim serioşi!

Bineînţeles că mă voi întoarce la Winston-ul meu albastru. :D

11 thoughts on “Kent cONvertibles – nu mai ştiu ăştia ce să inventeze!”

  1. Nu iti par gretoase? Am luat si eu de la o promoterite, un pachet plus unul gratis, si eu de fel fumez doar mentolate, asa ca apasam la fiecare tigara, dar mi-au parut usor scarboase, nu in sensul cel mai rau cu putinta. :))

  2. Mie personal imi plac mai mult Marlboro Blue Ice. E acelasi principiu, doar ca dintr’o tigareta mentolata, prin apasarea „butonului”, obtii o tigareta ultra-super-mega mentolata. E o senzatie misto, e ca si cum as fuma pastile Airwaves :)

  3. Dacă fumezi mentolate, da. Dar eu nu fumez decât foarte rar ţigări mentolate. Ultima a fost – până la pachetele astea – acum câţiva ani buni…

  4. @Denisa: Sa stii ca in general nu (mai) fumez mentolate. Am avut experiente neplacute cu Pall Mall in „tineretea” mea (am 22 de ani :))), si am zis „pas” multa vreme la mentolate. Dar acum, nu stiu, astea cu biluta vin ca o gura de aer proaspat. Singura mare problema cu Marlboro e ca sunt fff rare, chiar si in Bucuresti. Asa ca de cele mai multe ori Convertibles sunt alegerea…

  5. prima oara cand au aparut, intrebam la buticurile din cartier: „sarumana, kent din ala nou aveti ? d-ala cu biluta” se uitau alea la mine ca la felu’ 14:))

  6. Pingback: Kent, echivalentul HTC la ţigări « Denisa Bârgău ✿

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.