KFC la mine-acasă

Aceia dintre voi care îi citesc blogul lui Sebi ştiu deja că de ceva timp îl pasionează gătitul. Şi nu se limitează la cartofi prăjiţi cu ketchup, piept de pui Sadia prăjit în ulei închis sau parizer prăjit, nu, soţul meu iubit găteşte chestii tot mai complicate şi super gustoase. A început cu ciorbe de legume cu multă ţelină [ţelina is yum!], apoi nişte senzaţionale şniţele din piept de pui, cu fistic şi tot felul de mirodenii şi…

Ieri, de exemplu, Sebi s-a gândit să-mi facă aripioare de pui picante, pentru că ştie cât de mult îmi plac cele de la KFC şi cât de rar ajung la ele, cele mai apropiate restaurante KFC fiind în Timişoara, respectiv Sibiu. Pot să vă spun că a meritat să stau nemâncată şi să mă învârt pe lângă Sebi cât timp le-a pregătit şi după ce le-am gustat, am spus, pentru a nu ştiu câta oară, că pentru mâncăruri atât de bune aproape că merită să fii gras.

Eu zic că avem un Hădean mai mic în devenire şi sper să nu se plictisească prea curând! Toate reţetele făcute de Sebi sunt aici, iar dacă vreţi mai multe – sau dacă vreţi să vă lăudaţi cu reţetele voastre, vă recomand cu drag ebucătăria Crivăţului şi-a Hădeanului.

11 thoughts on “KFC la mine-acasă”

  1. Pingback: Denisuca – nevastă de Coşmar » Unde mănânci [bine] în Deva și Hunedoara?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.