La casă sau la bloc?

E un vis de-al meu… să stau la casă; vara – curte, grădină, iarna – sobă, foc, chestii.
Nu ştiu dacă e un vis „original” sau l-am preluat de la tata, cert e că mi-ar plăcea să stau la casă, dintr-o sută de milioane de motive. :)
Aştept să crească site-ul imobiliare.itbox.ro, poate voi găsi casa ideală. Aşa că dacă aveţi un imobil de vânzare sau de închiriat, populaţi dar imobiliare.itbox.ro.

Însemnare neplătită, chiar aştept cu interes să apară şi case din Hunedoara pe acolo.

18 thoughts on “La casă sau la bloc?”

  1. eu stau la casa :toamna frunze cat cuprinde,iarna soba -cenusa de scos daca ai soba ,frig dimineata cand te trezesti ,daca ai gaze factura mult mai mare decat la bloc, asa ca trebuie sa ai gros pe la buzunare si mult succes in cautarea casei ideale

  2. E avantaj mare vara , cand as sta numai in curte cu laptopu si cu gratarul aprins:D , eventual si o minilada frigorifica langa umbrela sub care stau , plina cu bere si cutii de Cola. ( si un pachet de tigari – cred ca m-as apuca din nou de fumat daca as sta la curte :D)

  3. da-l in mamaliga calului de site!
    zici si pui pe masa ceva verzisori si-ti fac o casa de o sa stai lipita (la propriu/din dragoste) de ea o luna!

    iti dau niste proiecte sa-ti alegi?

  4. nush care a zis dar a avut dreptate ca o casa o ridici cumva, daca o iei de la 0 dar pamantul e destul de scump cel putin in Oradea mai greu gasesti ceva casa la un pret k, eventual sa iei una mai rablagita si s-o renovezi, eu as face si firma cu asa ceva, numa sa termin faculta :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.