La cules de cartofi

Cine crede că viaţa de blogger este uşoară să se uite la pozele astea. OK, n-am zis că nu e distractivă, dar nici uşoară nu-i.

Încă de când am auzit citit prima dată despre Fermierii Lay’s, un proiect foarte fain al Lay’s România, implementat de Borţun•Olteanu, am scris pe blog că-mi place foarte mult ideea. Mă ştiţi, sunt fană a vizitelor prin fabrici şi uzine – chiar şi a vizitelor la ferme, mai ales că-mi plac chipsurile Lay’s încă de pe vremea când se numeau Star Chips.

Şi cum Borţun•Olteanu este o agenţie foarte deschisă şi aşa-cum-trebuie, iată că între timp am fost şi eu împroprietărită: am primit parcela mea, pe care au plantat cartofi angajaţii fermei domnului Peter, iar eu acum doar profit de „parcela mea”. Mă simt cam boieroaică, vă spun drept. Ceilalţi bloggeri au muncit din greu la plantat, eu vin din urmă fără nici un pic de experienţă şi pac!, am parcela meaaa / sunt fermier!

Iat-o: 

Acum, cât aş fi eu de boieroaică, nu pot să nu văd deloc de cartofii mei, care cartofi vor deveni chipsuri Lay’s ediţie limitată Denisuca.ro [!!!], cu smântână şi mărar. Aşa că vineri, 17 august, sunt în judeţul Covasna, la cules de cartofi. Să mai vedem şi bloggeri muncind, nu?

2 thoughts on “La cules de cartofi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.