La televizor

No, m-am uitat la cele două seriale despre care am scris aici. Concluzia? Prea multe reclame, frate! Nici nu apuci să pricepi despre ce-i vorba în film, că gata, ai parte de 10 minute de reclame.

Da, ştiu că din asta trăiesc televiziunile, dar eu prefer să văd un serial care are 30 de minute în 30 de minute, nu într-o oră. Pur şi simplu mi-am „ieşit din mână” şi nu mai am răbdare. Poate că dacă reclamele ar fi realizate în aşa fel încât să nu-mi insulte inteligenţa, ar fi altceva. Dar când văd reclame cu oameni isterici, cu gospodine al căror singur scop / ideal în viaţă este să-şi hrănească familia sănătos şi cu copii tâmpiţi, mă cam enervez.


Alexandru Andries-Prea multe reclame

Serialele sunt cam de nota 7. „În mintea Ericăi” nu m-a impresionat aşa cum mă aşteptam s-o facă. Este prea uşurel, dar poate că pentru fetele de liceu merge. Eu nu am amintiri dureroase de la vreun bal, beţiile nu se organizau în faţa tuturor colegilor din liceu şi nici nu mă pot plânge că am 32 de ani şi sunt nefericită. Deci se pare că nu sunt în target.

„Clara Sheller” este un film franţuzesc. Dacă la primul serial m-a deranjat prezenţa subtitrării, la cel de-al doilea a cam trebuit să stau cu ochii numai pe traducere. Şi am descoperit că mi-e foarte greu să urmăresc acţiunea filmului dacă trebuie să urmăresc subtitrarea.

Dar pentru o seară a fetelor, merg. Mai ales când pe celelalte posturi TV sunt numai emisiuni de rahat.

8 thoughts on “La televizor”

  1. Te cred. Si pe mine ma apuca toti nervii atunci cand sse baga 10 minute de publicitate dupa doar 5 minute de film. De multe ori renunt sa urmaresc filmul pana la sfarsit, si aleg sa fac altceva.

  2. Da, si pe mine m-au enervat reclamele din timpul celor doua seriale. Mult prea multe…Am preferat sa imi citesc revistele (Casa si gradina, Gradina mea de vis) decat sa le urmaresc. Pana la urma la al doilea serial, am renuntat sa ma mai uit, pe la jumatatea lui. Ma uit rar la TV, acu mi-am facut si eu „update” la reclame – numai cu o seara de seriale si mi-am facut plinul ;)
    PS: saptamana viitoare sigur imi termin de citit revistele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.