Mesagerul de Cluj FTW!

Am primit deja de prea multe zile Mesagerul de Cluj, sau „ziarul lui Alexa”, dar pentru că nu am apucat până acum să-l citesc din scoarţă-n scoarţă, aşa cum îmi promisesem, o să scriu ce-am văzut până acum.

Mesagerul de Cluj este un ziar complet. Ai 40 de pagini cu reportaje, informaţii utile şi ştiri din oraş – asta dacă eşti clujean şi te interesează, un layout mişto – nici nu mă aşteptam să fie altfel, doar e creat de Iulian Haba :), un preţ rezonabil – cam doi lei pe apariţie -, dar primeşti şi mici cărţi cu reţete culinare şi la sfârşitul anului, un almanah, ca să fii mai deştept decât Vanghelie.

Poate că sunt subiectivă, poate că oamenii nu mai vor să citească ziare, oricum, lucrând în presă, pe mine mă interesează toate ziarele din judeţul meu. Numai că judeţul meu este Hunedoara şi nu Clujul, de aceea nu cred că o să mă abonez. Citind despre ceea ce se întâmplă în Cluj, n-aş face decât să mă oftic că nu mai stau acolo.

Pentru cine nu ştie, atunci când Publimedia a închis toate publicaţiile locale, printre care şi Clujeanul, Liviu Alexa a decis să acopere el golul lăsat printre cititorii Clujeanului cu un alt ziar, mai bun. Între timp, oamenii de la Clujeanul au lansat Viaţa Clujeanului, Liviu şi redactorul şef al noului ziar s-au porcăit oţâră pe bloguri, iar acum Mesagerul de Cluj primeşte cereri de abonamente. Liviu zice că orice cifră peste 2.000 [de abonaţi care plătesc – logic – abonament] va urca Mesagerul de Cluj pe primul loc între publicaţiile din Cluj-Napoca. Şi-apoi vărzând comentarii ca ăsta: „Si cand te-ai trezit era dimineata?..”, îmi vine să-mi rup de la plămân şi să mă abonez şi eu. Numa’ aşa, de-a dracu’!

* Pentru cine nu ştie, FTW înseamnă „for the win”.

9 thoughts on “Mesagerul de Cluj FTW!”

  1. si au am avut aceeasi problema ca si tine..nu am apucat sa il rasfoiesc tot. Dar cat am citit imi place.Si imi place ca are un numar cum trebuie de pagini, nu 10 si gata..bravo lor:)

  2. multumesc pentru sprijin si incredere. ne tinem de treaba in continuare. check my blog, azi am prezentat noul nostru aparat automat de vanzare a ziarului

  3. va rog io frumos..luati-l pe boc inapoi.mi-a schimbat total impresia despre ardeleni.cred ca este omul cel mai lipsit de personalitate pe care l-am vazut vreodata.imi faceam o idee cum ca clujul ar fi ceva gen viena..dar am stat si m-am gandit ce fel de oameni l-ar vota pe boc..si parca de doua ori? si mi-am zis..mai bine la mine pe balta..in 4 -5 km patrati sunt doar eu cu lipoveanu in barca .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.