„Leneşele” câştigătoare

Gata, s-a încheiat concursul început în urmă cu opt zile. Cei de la Haircare.ro au venit cu o idee foarte mişto: să organizăm aici, pe blog, un concurs la care putea participa oricine, singura condiţie fiind să ne spună ce premii şi-ar dori. Premiile, constând în produse profesionale pentru îngrijirea părului, se puteau alege de pe site-ul Haircare.

Am primit 187 de comentarii, dar, după ce am şters duplicatele, trackback-urile şi comentariile în care lumea mă întreba câte ceva, au rămas 177 de comentarii valide. Reprezentanţii Haircare.ro au tras la sorţi cele două comentarii câştigătoare. Cele două persoane care au lăsat comentariile câştigătoare vor primi acasă, prin curier, produsele alese.

Câştigătoare sunt:

– comentariul cu numărul 13: Simona
– comentariul cu numărul 120: Berzantu Valentin

Felicitări!

Update: Documentul cu comentariile valide care au intrat în concurs, numerotate, este disponibil aici.

10 thoughts on “„Leneşele” câştigătoare”

  1. buna dimineata denisa …sunt foarte fericit ca am castigat ..multumesc tie si celor de la haircare.ro pentru premii .Te rog sa-mi spui ce trebuie sa fac in continuare pentru a intra in posesia premiului.

  2. Felicitari castigatoarei si castigatorului si multumiri organizatorilor pentru aceasta idee, sper sa se repete cat mai des „figura”.

  3. Am castigat!!! sunt foarte fericita pentru ca e prima data cand castig ceva. Iti multumesc tie si haircare.ro. Am primit email de la ei si abia astept sa folosesc produsele. :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.