Let’s make-up, Romania!

Update: Chocolate a câştigat. Vă mulţumesc tuturor pentru participare!

Sau concurs de make-up pentru fete. Numai pentru doamne şi domnişoare, da?

Aşa cum ştiţi, de ceva timp am început o drăguţă colaborare cu Organique, importator de produse cosmetice certificate organic. Până la sfârşitul lunii mai, bloggeriţele din Oradea, Timişoara şi Cluj vor organiza câte o sesiune de make-up cu Organique Cosmetics, ocazie cu care fiecare dintre ele împreună cu câte şapte cititoare se vor întâlni ca să se joace cu fardurile [cam cum făceam toate în copilărie, când ne erau mamele plecate de acasă] şi să afle tot felul de trucuri de la un make-up artist specializat pe produse organice. Aşa că dacă locuiţi într-unul dintre oraşele menţionate mai sus – sau în Arad – şi vreţi să participaţi la întâlnirea cu produsele cosmetice Organique, vă recomand să urmăriţi blogurile prietene Tomata cu Scufiţă şi Corina Săftescu din Timişoara, Zăineasca şi Raluca Moisi din Cluj, Veve din Arad şi Lilişor din Oradea.

Dacă, la fel ca şi mine, staţi într-un orăşel uitat de lume sau în Bucureşti :) şi vă doriţi produse cosmetice de la Organique, citiţi mai departe. 

Tot ce trebuie să faceţi este să îmi trimiteţi o poză cu un machiaj făcut de voi, acasă, în faţa oglinzii din baie. Puteţi să puneţi şi pe Facebook pozele, în contul vostru, dar să nu uitaţi să mă taguiţi pe mine şi pe Organique, ca să ştim că v-aţi înscris în concurs. Teoretic, sunt două poze: una cu faţa înainte de machiaj şi alta cu faţa după „prelucrarea în Photoshop offline”. Practic, puteţi să le lipiţi şi să faceţi una singură cu înainte/după; cum vă e mai uşor. După ce aţi pus pozele pe Facebook, vă rog să-mi lăsaţi un link în comentarii, iar dacă nu vă convine varianta cu Facebook, îmi puteţi lăsa un comentariu cu link-ul pozei cu care vă înscrieţi în concurs [poza poate fi urcată pe orice site care găzduieşte poze, cum ar fi Imgur, Tinypic, Flickr, Ipernity etc.]

Câştigă machiajul care-mi place mie cel mai mult. Aveţi timp până pe 28 mai miercuri, 30 mai, ora 23:59. să vă înscrieţi în concurs. Premiile exacte le voi anunţa în curând, deocamdată ştiu doar că sunt produse de machiaj de la Organique. Asta e tot.

Iată şi premiile – două produse gama Alva Liquid, la alegere, dintre următoarele: un fard de pleoape şi un luciu sau un balsam de buze

 • farduri de pleoape: 1. migdală naturală
  2. alună prăjită
  3. verde marin
  4. gri argintiu
  5. mov lavandă
  6. albastrul cerului
 • balsam de buze
 • luciu de buze: 1. violet deschis
  2. roşu indian

Dacă vă întrebaţi ce-i cu titlul: sâmbătă a fost ziua de curăţenie naţională, aşa că am făcut un joc de cuvinte.

7 thoughts on “Let’s make-up, Romania!”

 1. Bună ziua!

  Mă numesc David Benedek și scriu lucrarea mea de licență cu titlul Bloguri ca instrumente de marketing în România. Aș vreau să cercetez despre tendințele de blog din România, despre blogosferă și cel mai mult, despre activitatea bloggerilor de marketing. Dacă ai 3 minute și vrei să ajuți un pic, te rog să completezi chestionarul, iar dacă ai prieteni bloggeri, pot să le trimiți și pentru ei. Mulțumesc frumos!

  https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGpkMlg1QnFhcTAyRzh2MWtlWDFMNlE6MQ

 2. Foarte frumoasa ideea, mai ales ca e doar pentru fetite! :D
  As participa si eu, dar machiajul nu prea isi gaseste loc in viata mea! Dar abia astept sa vad cum se machiaza fetele care vor participa! Succes! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.