Liberalii hunedoreni se explică

Bogdan Ţîmpău, candidatul PNL pentru Camera Deputaţilor – Colegiul uninominal Deva + Cârjiţi, le explică cititorilor unui ziar local ce înseamnă un oraş de Formula 1:

Oraşele de peste 200.000 de locuitori se numesc oficial oraşe de rang I. În glumă, primarul Devei, Mircia Muntean, a numit conurbaţia CORVINA oraş de Formula 1. Denumirea ni s-a părut nouă, liberalilor, cei care am şi iniţiat proiectul, mult mai apropiată de spiritul liber al oamenilor, care în general se tem de formulări pompoase. Oraşul de Formula 1 va deveni realitate, prin constituirea unei singure administraţii, construirea unui aeroport şi înfiinţarea unei Universităţi. Numai astfel putem să contăm în România Mileniului III!

Nu era mai simplu – şi mai ieftin – să lase un comentariu aici? Întreb şi eu, ca omu’.

6 thoughts on “Liberalii hunedoreni se explică”

  1. Chestia cu constituirea unei singure administratii e o porcarie. Vom avea 3 sau 4 primarii/consilii locale si, in plus, si o administratie a conurbatiei, nu?
    A fost unul de la taranisti care a candidat la locale in 2004 si care a lansat chestia cu conurbatia si acum astia au luat-o in serios.
    Dupa aeroport si Formula 1 ar trebui sa avem si un „The Palm Island” pe Mures, un „Corvina Tower” mai inalt decat Dealul Cetatii, iar lui Bogdan Timpau ii vom construi o piramida atat de mare, incat sa nu ne mai bantuie nici macar fantoma lui.

  2. Cautati sa vedeti planurile marelui rahat numit „conurbatie”.Faceti calculele, si apucati-va sa cumparati terenuri de pe acum.
    „Untill next time, my fellow Corwinians, be well!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.