Location, location, location

Ma trezesc, imi fac cu ochii pe jumatate inchisi cafeaua si intru pe bloguri, sa vad ce-i mai nou. Intamplator, cea mai recenta scriere era pe DailyCotcodac, un blog pe care, chiar daca nu comentez, il cam citesc. Julius, prieten bun cu Admin, isi invita cititorii la o cafea data de Starbucks. La cat e de chitros, nici nu  ma asteptam sa-si invite cititorii la o shaorma la Dristor, pe banii lui!

Cobor in reader si dau peste postul Tomatei – si ea isi invita trei cititori la cafea, la Starbucks-ul din Timisoara. Intru pe Facebook [nu terminasem cu blogurile, dar asa browsez eu, haotic] si vad ca si Simona Tache are acelasi concurs.

Si ma intreb: daca aveam Starbucks in Hunedoara [LOL], as fi fost si eu invitata sa particip la campanie? Dar cum in urmatorii 20 de ani n-o sa am Starbucks asa de aproape, as putea si eu sa-mi invit cititorii la o cafea la plastic, la un leu paharul.

Wait, what? Cititori din Hunedoara? :)) Vecinu’ a emigrat in Anglia, un altul – despre care nici nu-s sigura ca ma citea – e angajat la Microsoft in America… in afara de un al treilea, cine ma citeste pe mine si-i din Hunedoara?

16 thoughts on “Location, location, location”

  1. Nici in Arad nu avem Starbucks :( Parol ca m-as fi dus la ei la cafea. Am fost in Timisoara o data si p-afara (a se citi Viena).
    Deci ptr Hunedoreni si Aradeni ramane cafeaua de 1 leu la pahar de plastic, nu? :)

  2. nici la Ploiesti nu-i starbucks. de fapt in ploiesti n-avem nimic ca lumea. avem nenorocul, prostul ghinion de a ne afla la 58 km de bucuresti si nimeni nu se avanta sa deschida nimic aici.
    dar va invit si eu la o cafea, la una cu motz din orasu` nostru, nu va zic care, ca reclama costa. :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.