Lunea mâinilor îndemânatice: cum depozităm șepcile?

Într-o bună zi, voi avea o casă perfect ordonată, ca în showroom-urile de mobilă. Până atunci, însă, adun idei, le pun în practică, încerc tot felul de variante noi de organizare și de sortare a lucrurilor de prin casă. Și vă mai arăt și vouă câte o idee, două. 

Fetele nu prea au o problemă cu șepcile, pentru că fetele nu prea poartă așa ceva, dar dacă, la fel ca mine, aveți acasă un bărbat purtător de șepci, sigur aveți pe undeva și o colecție cât de mică de șepci.

Cum le depozitați? Sunt toate la un loc sau le lasă domnu’ prin casă, pe unde are el chef? Eu am găsit o metodă foarte la îndemână de păstrare a șepcilor, astfel încât domnul să știe întotdeauna unde sunt și eu să nu mă mai împiedic niciodată de aceste acoperitoare de căpățâni.

Am folosit o găleată din plastic pe care am cumpărat-o, cel mai probabil, din Kaufland. O aveam prin casă și tot încercam să-i dau un scop în baie, dar până la urmă n-a fost pentru ce s-a pregătit, ci pentru ce s-a nimerit, adică pentru micuța colecție de șepci.

lunea mainilor indemanatice cum depozitam sepcile 01

Puse una în alta, șepcile nu ocupă foarte mult loc, iar atunci când domnul vrea să poarte una, le scoate pe toate, își alege preferata și le pune la loc. Cel puțin teoretic. Practic, mi s-a mai întâmplat să găsesc șepci aruncate peste cele ordonate, pentru că „se grăbea”.

Cost total: aproximativ 6 lei. De fapt, aș putea spune că nu m-a costat nimic, pentru că găleata o aveam deja. Dar tot am dat, cândva, niște bani pe ea. Atenție, să fie suficient de mare pentru șepci, altfel o cumpărați degeaba.

3 thoughts on “Lunea mâinilor îndemânatice: cum depozităm șepcile?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.