Luna Oral B

Știu, știu, luna este pe gata, dar nu am apucat până acum să povestesc despre treaba asta. Pe scurt: brandul de îngrijire orală OralB oferă gratuit consultații stomatologice. Pe lung:

Am văzut reclama la TV: octombrie este luna OralB, iar noi îți oferim o consultație stomatologică gratuită. Ulterior am aflat că de fapt era vorba despre o consultație și o igienizare – adică detartraj. Nu puteam să ratez momentul, așa că m-am înscris pe site și imediat am primit pe mail un cod, împreună cu numele și adresa clinicii la care trebuia să sun pentru programare.

Am sunat: eram primul client, iar cei de la clinică știau că nu sunt ei partenerii OralB, dar stați să vedem, să îi sunăm. Deja mai recomandasem site-ul unor prieteni, cel puțin trei persoane au mai sunat după mine la clinica „greșită”. Până la urmă s-a rezolvat, s-a schimbat clinica, a fost re-generat codul și peste câteva zile urcam scările către cabinetul medical.

Singurul mare neajuns în toată povestea asta, dacă îl pot numi așa, având în vedere că a fost un serviciu de care am beneficiat gratuit, e faptul că este doar o clinică și aia e în Deva, adică în reședința de județ. Un pic peste mână pentru cei aflați la 100 km*, că nu merită să bați atâta drum pentru un detartraj.

*OK, valoarea serviciului este de aprox. 100 de lei iar OralB ți-l oferă gratuit, dar între Deva și Uricani, cea mai îndepărtată localitate din județ, sunt 96 de kilometri. Dus-întors, cu mașina… deja nu mai e rentabil, iar cu mijloacele de transport în comun cred că-i și mai scump. Spun asta pentru că biletul de autobuz între Deva și Hunedoara (sunt 14,6 kilometri între ultima stație de autobuz din Hunedoara și prima stație din Deva) costă 8 lei, deci un drum de Deva e 16 lei, dus-întors. Cu mașina e mai ieftin.

Revenind la cabinet: ajunsă acolo, am dat peste un cabinet curat, o dentistă tânără, foarte amabilă și care a avut răbdare să-mi răspundă la toate întrebările. După ce am schimbat câteva cuvinte, a trecut la treabă.

Dacă ați trecut printr-un procedeu de curățare a dinților, știți că doare. Tare. Deci n-are rost să vă povestesc eu cât m-a durut, dar a trecut și m-am ales cu dinți curați și cu niște informații: că ar fi bine să îmi pun un aparat dentar, pentru că am doi dinți lipsă în partea de jos și cei rămași au cam început să se deplaseze (s-o ia la vale), drept urmare, s-ar cam cere două implanturi, dar înainte de asta, trebuie rearanjați dinții rămași.

Am rămas țintuită pe scaun când am auzit cât costă un aparat dentar. Sincer, eu credeam că e scumpuț, dar nu chiar cât o mașină la mâna a doua! 😱😱😱 Văd prin blogosferă – și în jurul meu – destul de multe persoane care poartă sârmele alea pe dinți… eu niciodată nu m-am gândit că s-ar putea să am nevoie, dar acum am devenit interesată: cât vă costă pe voi aparatul dentar (cu tot cu întreținere… realizez că nu e doar „montajul”)?

Așadar, am beneficiat de un serviciu gratuit și m-am gândit că deși mai sunt doar câteva zile până când se termină luna, poate vreți să beneficiați și voi de el. Le mulțumesc celor de la OralB și-i sfătuiesc ca la următoarele campanii să își facă reclamă și în mediul online, că nu stăm toți cu ochii în televizor. Eu am văzut reclama doar pentru că pornit TV-ul ca să văd Visuri la cheie, dar prietenii mei au aflat de la mine.

Foto: Dentist, de la Shutterstock

6 thoughts on “Luna Oral B”

  1. Hello! Voucherele au fost epuizate :) au anuntat pe site:
    „Promisiunea unui zâmbet sănătos a fost respectată de 3.500 de români în cadrul campaniei Luna Oral-B. Voucherele pentru consultație si detartraj gratuite au fost epuizate, însă te poți bucura în continuare de reduceri-surpriză de până la 25%* la produse de îngrijire orală Oral-B și blend-a-med!”
    Frumoasa initiativa!

  2. De ce a durut așa de tare? Mie mi se pare că am un prag al durerii destul de scăzut, dar la detartraj doar mă plictisesc, că durează ceva.

      1. @Denisa Bârgău: si eu am fost anul acesta la detartraj insa cum nu am mai facut de ceva vreme, a durut. Si atata m-am tot fatait pe scaun ca mi-a facut anestezie ca sa fie pace. Si doua sedinte, una per arcada :) Cred ca eu is cea mai fricoasa ever.

  3. Pe mine m-a costat aparatul dentar 5000 ron (ceramic pe dintii din fata sus – unde s-ar vedea cel mai mult aparatul, iar in rest metalic). Consultatia lunara 150 ron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.