Lunea mâinilor îndemânatice: unde mi-e penseta?

Voi aveţi un singur loc în care vă ţineţi penseta, pila de unghii, unghiera, forfecuţa etc.? Eu aş avea, doar că am două pensete, două pile de unghii şi, cumva, niciodată nu reuşeam să-mi găsesc penseta „aia bună” pentru că ba era în geantă, ba în baie, ba în cameră. Aşa că, inspirată de ceva poze văzute pe Pinterest şi făcute mult mai frumos decât poza mea de mai sus, am decis să îi găsesc pensetei un loc numai al ei.

Am ales un magnet de frigider care era atât de urât, încât nu merita să stea nici sub frigider, i-am smuls magnetul şi am pornit la treabă.

Nici nu e mare filozofie: magnetul trebuie curăţat, la fel şi locul unde urmează să fie prins. Apoi, cu cel mai puternic adeziv din casă, am lipit magnetul pe uşa dulăpiorului din baie. Iniţial am pus şi penseta pe magnet, dar s-a dovedit a fi o alegere neinspirată. Cu adezivul universal UHU, magnetul s-a fixat bine, dar numai după ce l-am lăsat 24 de ore. Deci nu puneţi penseta sau alte obiecte metalice pe magnet, lăsaţi-l să se lipească bine şi apoi vă puteţi bucura de el.

Eu sunt foarte liniştită de când ştiu că penseta „aia bună” e de-acum tot timpul în baie, în siguranţă. Simplu, nu?

1 thought on “Lunea mâinilor îndemânatice: unde mi-e penseta?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.